Karlijn van Spankeren
Karlijn van Spankeren Celebrity 17 mei 2023
Leestijd: 2 minuten

Wacht even, is dit de geheime vriend van Alix Earle?

Alix Earle is de TikTok-sensatie van dit moment. Alles wat zij aanraakt verandert in goud en haar 5,2 miljoen volgers hangen aan haar lippen. Ondanks alle roem en aandacht, blijft Alix behoorlijk nuchter en bescheiden – ook over haar dateleven. Nu zijn fans iets op het spoor, want het lijkt er namelijk erg op dat deze American footballer en Alix aan het daten zijn.

Het is geen onbekende man die Alix (waarschijnlijk) aan de haak heeft geslagen.

Zijn Alix Earle en Braxton Berrios aan het daten?

Een fan plaatste vorige week een video die flink wat tongen los maakte. We zien Alix Earle die vanaf een afstandje gefilmd wordt. Maar ze is niet alleen, ze heeft Braxton Berrios aan haar zijde. De man die bekend is van American football en voorheen een relatie had met Sophia Culpo.

@itsjulesdalmau

@alix earle #fyp #alixearle #seehergreatness #xyzbca

♬ Use this if you are a selesbian – Hoeforselenur

Ze wonen allebei in Miami, en deelden zondag ook vergelijkbare Instagram Stories van de 2023 Formule 1 Grand Prix van Miami. Alles duidt er dus op dat ze samen waren. Maar er is meer: de atleet werd gespot terwijl hij met Alix’ roommates feestte bij celebrity hotspot E11EVEN zondagavond – nadat Alix en haar vrienden waren afgestudeerd aan de Universiteit van Miami.

Wie is Braxton Berrios?

In de VS is hij een bekende atleet, maar hier in ons kikkerlandje heb je waarschijnlijk nog niet van hem gehoord. De 27-jarige Braxton Berrios speelt in de NFL league bij de Miami Dolphins. De afgelopen twee jaar had hij een relatie met Sophia Culpo, het zusje van Olivia Culpo. Maar na twee jaar daten maakte het stel in maart een einde aan hun relatie. Het kan dus goed dat Alix naar Braxton hintte in de spraakmakende TikTok in maart. 

Zowel Braxton als Alix wonen al een tijdje in Miami. Dat de twee elkaar tegen het lijf zijn gelopen is niet gek, aangezien zij zich allebei in de bekendere kringen verkeren. Wij zijn benieuwd waar deze fling op uit gaat lopen …

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.