Britta van Aggele
Britta van Aggele Geld 25 jul 2022
Leestijd: 2 minuten

Wist je dat je geld kunt verdienen met Pinterest? Wij vertellen je hoe het werkt

Wij weten niet hoe het met jullie zit, maar wij zijn dagelijks op Pinterest te vinden. Op dit platform is namelijk ontzettend veel inspiratie te vinden op het gebied van mode, beauty en ook zeker eten. Je hebt dan ook vast veel foto’s opgeslagen op Pinterest, maar wist je ook al dat je geld kunt verdienen met de app?

Wij vertellen je precies hoe het werkt.

Geld verdienen met Pinterest

Net als op Instagram en TikTok kan je ook met Pinterest geld verdienen. Nu vraag je je vast af hoe dit zit en wij vertellen je precies hoe het werkt. Er zijn namelijk verschillende manieren waarop jij geld kunt verdienen met Pinterest. Als eerste stap is het handig om de app te downloaden, want alleen daarin is de Creator-hub toegankelijk. Nadat je de app hebt gedownload ga je naar je profielpagina. Hier vindt je de Creator-hub-knop direct onder je bio en statistieken.

Als je hierop klikt kan je niet alleen de statistieken van je profiel zien, maar krijg je ook te zien met welke doelen je geld kunt verdienen. Zo kan je geld verdienen met het plaatsen van Pinterest-foto’s of -video’s en kan je ook betaalde samenwerkingen met merken aangaan.

Deze 60 zomerse Instagram-captions wil je gebruiken tijdens zomer 2022

TikTok

Vooral op TikTok laten veel creators zien hoe zij geld verdienen met Pinterest. Dat je content op TikTok of Instagram minder goed scoort wil namelijk helemaal niks zeggen. Het kan zomaar zijn dat een bepaalde foto of video het juist heel goed doet op Pinterest. Zo laat Kallie – @hello.kallie – in haar TikTok-video precies zien hoe je geld kunt verdienen met Pinterest.

Zij vertelt dat als je naar de Creator-hub gaat en vervolgens op “earn” klikt en je hier voor inschrijft, je verschillende doelen krijgt waarvoor je een beloning kunt krijgen. Zo laat ze zien dat je $250 kunt verdienen met het plaatsen van één inspirerende Pinterest-foto en je $1250 euro kunt verdienen door elke week van 1 maand één foto te plaatsen.

@hello.kallie Wanna make money on pinterest?? I just learned about this today so hop on! #pinterest #pinterestgirl #pinterestaesthetic #greenscreenvideo ♬ original sound – kallie

Deze functie is op Pinterest op dit moment wel alleen beschikbaar voor creators met meer dan 1000 volgers, maar als je wekelijks foto’s op de app plaatst moet dat te halen zijn.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.