Britta van Aggele
Britta van Aggele Beauty 24 jul 2022
Leestijd: 2 minuten

Dit is het kappersgeheim voor directe volume in je lokken

Op Instagram zien we de meest perfecte kapsels voorbijkomen, toch hebben we moeite om ons eigen haar op deze manier te stylen. Niet zo gek natuurlijk, want dit is een momentopname. Toch is er een manier waardoor je wél die prachtige coupe vol textuur en volume krijgt. Dit doe je namelijk door ‘interne lagen’ in je haar aan te brengen.

Deze hack zorgt direct voor meer volume en textuur in je haar.

Haartrends

Op Instagram en TikTok komen er dagelijks jaloersmakende haartrends voorbij. Niet alleen celebrities plaatsen deze geweldige looks, maar creators laten op TikTok ook precies zien hoe je ze moet maken. Zo weten we door Instagram dat Gigi Hadid en Madison Beer bij de populaire TikTok-haartrend bubble-braids zweren en weten we dat de grootste haartrends van nu rechtstreeks uit de 70’s komen.

Hoewel deze haartrends er allemaal ontzettend leuk uitzien, willen we soms ook iets kleins aan ons haar veranderen. Haartrends die we op TikTok voorbij zien komen vergen meestal een grote verandering, maar hier zijn we niet altijd naar op zoek. Alleen wat extra volume aan je haar geven kan namelijk al een hele verandering maken en ‘interne lagen’ is daarvoor de perfecte techniek.

Deze viral TikTok-hack laat zien dat we nodig onze haarborstels moeten schoonmaken

‘Interne lagen’

We weten allemaal dat laagjes een kapsel kunnen maken of breken. Als je te veel lagen toevoegt in je haar zie je er opeens uit alsof je in een rockband hoort, maar als je er te weinig knipt kan je haar heel slap aanvoelen. lagen knippen is dus echt een hele kunst en zelfs professionele kappers kunnen wel eens moeite hebben om de perfecte balans te creëren.

Toch is er nu een techniek die het een stuk makkelijker maakt om lagen aan je haar toe te voegen. ‘Interne lagen’ geven je haar namelijk direct textuur en zorgen ervoor dat je haar veel meer volume krijgt. Deze techniek is vooral perfect voor iedereen met dik haar of als je er niet van houdt om traditionele lagen te nemen. Na een jaar van gedurfde, statement-haartrends kijken wij er in ieder geval niet van op dat we nu weer terugkeren naar meer subtiele haartrends.

‘Steel hair’ is dé haartrend die we deze winter overal gaan zien

Reacties

Deze nieuwe techniek lijkt niet alleen bij ons in de smaak te vallen. Onder Instagram-berichten waarin de ‘Interne lagen’ te zien zijn wordt namelijk massaal gereageerd. Zo schrijft een fan: “simply the best” en andere fans reageren: “I am legit obsessing over this hair 👀 DREAMT about it 🤣 next cut for sureeee 💇🏻”, “Love it!” en “I want to cut my hair now!!!”

Wat vind jij van deze techniek?

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.