Britta van Aggele
Britta van Aggele Celebrity 24 aug 2022
Leestijd: 3 minuten

Deze jongen liet heel de wereld geloven dat Harry Styles een geheim TikTok-account had

OMG! We komen geregeld dubbelgangers van celebrities tegen op Instagram en TikTok, maar dit is nog nooit gebeurd. Een tijdje geleden kreeg een Engelse jongen het namelijk voor elkaar om de wereld te laten geloven dat Harry Styles een geheim TikTok-account had. Dit deed hij in een paar weken en veel fans trapten er compleet in.

Het nieuws ging in korte tijd compleet viraal.

Harry Styles

Grote fans van Harry Styles weten dat hij gebruik maakt van verschillende platforms. Zo zit de 28-jarige zanger op Instagram en maakt hij ook gebruik van Twitter. Naast zijn eigen account staan deze platforms ook compleet vol met fanaccount en die hebben een heleboel invloed. En hoeveel invloed ze precies hebben is goed te zien in het volgende experiment.

Niemand minder dan George Mason deed namelijk in februari alsof hij Harry Styles was op TikTok en zijn verhaal werd al snel opgepakt. In een geüploade YouTube-video van GeorgeMasonTV is precies te zien hoe hij weken Harry Styles-fans compleet voor de gek hield en het is super hilarisch. Daarnaast laat het zien hoe makkelijk je iets kunt faken op social media. Scroll snel verder om het verhaal te lezen.

GeorgeMasonTV

YouTube-ster George Mason nam de taak op zich om begin dit jaar te doen alsof Harry Styles een geheim TikTok-account had. Hier ging wel de nodige voorbereiding aan vooraf, zoals te zien is in zijn YouTube-video. Zo kreeg George het eerder al voor elkaar dat Spotify de Harry Styles 1 Billion Streams Plaque naar hem opstuurde en dit maakte zijn verhaal een stuk overtuigender.

Hij begon met het bedenken van een naam. Zo noemde George zijn TikTok-account in eerste instantie @secretsue94. Veel vrienden van Harry noemen hem namelijk vaak Sue en hij is in 1994 geboren. Later veranderde hij deze naam naar @suemonella. Voor de eerste video haalde George inspiratie uit oude Vine-video’s die Harry Styles vroeger zelf maakte, maar hij kreeg hiermee nog niet echt veel views. Pas toen hij een video maakte met de Spotify Streams Plaque en dit naar verschillende Harry Styles fanaccounts op Twitter stuurde gingen zijn video’s en het geheime TikTok-account compleet viraal. Zelfs zo viraal dat ook grote nieuws websites het verhaal oppakte en dit zorgde ervoor dat het TikTok-account meer dan 670.000 volgers kreeg. Indrukwekkend!

@suemonellaAnd again

♬ original sound – suemonella

Reacties

Fans waren dan ook flink in shock toen George een video van zichzelf en zijn verhaal op het TikTok-account plaatste. Hierin vertelde hij dat hij al weken deed alsof hij Harry Styles was en fans trapten er (natuurlijk) massaal in. Zo schrijft een fan: “bro trolled everyone including twitter💀💀💀💀.”

Andere fans schrijven: “THIS IS ICONIC”, “Idk why everyone’s so mad I find this hilarious😂😂😂” en “The fact that I literally had the pics that you took as my wallpaper you did amazing.”

@suemonellathe truth about suemonella

♬ original sound – suemonella

Bekijk hieronder de hele YouTube-video van George Mason:

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.