Karlijn van Spankeren
Karlijn van Spankeren Beauty 24 aug 2022
Leestijd: 2 minuten

Het internet is verliefd op deze betaalbare dupe van Charlotte Tilbury’s Flawless Filter

Wij houden wel van een mooie glow. Highlighters zijn daarom altijd welkom en we hebben door de jaren heen al flink wat favorieten aan het lijstje toegevoegd. Onze all time favorite? De Flawless Filter van Charlotte Tilbury. Het lijkt wel alsof je vloeibaar goud op je gezicht smeert, maar helaas kost ‘ie €44. TikTok is nu in de ban van een andere liquid highlighter, die precies op die van Charlotte Tilbury lijkt.

En deze kost slechts €15.

Het internet is verliefd op deze betaalbare liquid highlighter

Of het echt een liquid highlighter is? Wij noemen dit soort producten liever ons life-saving glansje. Je brengt zo’n product aan over je hele gezicht voor een zomerse glow. Wanneer je er foundation over draagt, krijg je een prachtig dewy effect, maar ook om los te dragen is ‘ie fantastisch.

En favoriet van velen, en zo ook van ons, is de Charlotte Tilbury Flawless Filter. Maar er is een new kid in town en deze schijnt net zo’n prachtige glow te geven als de Flawless Filter: E.L.F.’s Halo Glow Liquid Filter. Deze is in acht tinten verkrijgbaar en scoor je voor €15 bij Douglas. Je begrijpt, TikTok gaat los.

@mikaylanogueira

ELF COMING FOR CHARLOTTE TILBURY WITH A FLAWLESS FILTER DUPE??? #dupe #makeup #beauty #flawlessfilter

♬ original sound – Mikayla Nogueira

Even eerlijk, dit ziet er toch geweldig uit?

Make-up en skincare in één

Het gezegde dat make-up niet goed voor je huid is, dat gaat met de Halo Glow Liquid Filter niet op. In de formule zit namelijk hyaluronzuur en squalaan, om je huid te hydrateren en te verbeteren terwijl je het draagt. De fijngemalen poederdeeltje vervagen lijntjes en oneffenheden voor die Hollywood soft-focus look.

4 manieren om te dragen

In de TikTok-video zie je hoe Mikayla het product draagt, als primer over het hele gezicht. Dit is slechts één van de vier manieren om het te dragen. Je kan ‘m namelijk ook mixen met je foundation, je kan ‘m dragen zonder foundation en je kan het product ook gebruiken als highlighter op plekken die jij wil belichten.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.