Karlijn van Spankeren
Karlijn van Spankeren Celebrity 29 mrt 2023
Leestijd: 2 minuten

Gezellig: Khloé Kardashian en Tristan Thompson worden buren

Dat Tristan Thompson en Khloe Kardashian prima door één deur kunnen, dat is niets nieuws. Dat hun voordeuren binnenkort enkele meters van elkaar vandaan zijn, dat is wél nieuw. De exen worden binnenkort buren, zo meldt Page Six.

Tristan neemt een voorbeeld aan Kanye en gaat vlak naast zijn babymama wonen.

Khloe Kardashian en Tristan Thompson worden buren

Tristan Thompson is de gelukkige eigenaar geworden van een prachtige mansion in de Hidden Hills van Californië. Slechts drie huizen verder staat de villa van Khloé Kardashian, waar zij met hun kinderen woont. Nu zit daar wel een paar honderd meter tussen, gezien de grootte van de huizen daar. Maar toch, Khloé en Tristan worden dus buren. Tristan tekende de koopakte voor het huis van 12,5 miljoen dollar en 10.584 vierkante meter in december 2022, volgens The US Sun. 

Buren met benefits?

Natuurlijk is het voor de kinderen onwijs handig dat hun ouders dichtbij elkaar wonen, maar zullen we twee ‘s avonds ook naar elkaar toe sneaken? Het lijkt er niet op. Onlangs werden zusjes Kourtney en Khloé Kardashian aan de leugendetector van Vanity Fair gekoppeld. De Kardashians mochten elkaar eens flink aan de tand voelen, ook over de avonturen in bed. Kourtney vroeg aan Khloe of ze nog weleens het bed deelde met ex Tristan Thompson.

Het antwoord op de brandende vraag is een duidelijke nee. “Are you sleeping with Tristan?” vroeg Kourtney in de video van 15 december. Khloé antwoordde: “No, I am not. I’m really not.” Nadat de leugendetector bevestigde dat haar verklaring waar was, bekende Khloé “I would die if it said I was.” 

Hoe zit het nou tussen Khloé en Tristan?

Het is alweer een jaar geleden dat Khloé en Tristan uit elkaar gingen, toch kregen ze afgelopen zomer wel nog een kindje samen. De situatie tussen de twee is altijd al gecompliceerd geweest. Tristan heeft inmiddels wel bewezen dat hij allesbehalve trouw is, toch won Khloé haar liefde het vaak van haar hoofd – en kwamen de twee weer samen.

Het stel ging een jaar geleden uit elkaar, nadat Maralee Nichols een vaderschapsprocedure had aangespannen waarin ze zei dat Tristan de vader was van haar inmiddels 12 maanden oude zoon, Theo. De NBA-speler bevestigde later zijn vaderschap en bood zijn excuses aan aan Khloé, met wie hij verloofd was vóór de aanklacht bekend werd.

Nu kunnen de twee prima met elkaar overweg, maar zit een romantische relatie er niet meer in.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.