Anne Smits
Anne Smits Celebrity 29 mrt 2023
Leestijd: 2 minuten

Kim Kardashian showt booty op het strand en ontvangt veel kritiek

De booty van Kim K is inmiddels een begrip. De 42-jarige realityster laat regelmatig wat pikante beelden van haar lichaam zien. Deze keer is Kim gespot in een roze bikini op het strand van Malibu terwijl ze de nieuwe collectie van haar kledingmerk SKIMS aan het shooten is. Maar Kim ontvangt nogal wat kritiek op haar lichaam en volgers denken zelfs dat de komst van de paparazzi in scène is gezet.

De billen van Kim K maken opnieuw de tongen los.

Kim Kardashian is gespot op het strand in Malibu, maar volgers denken dat het in scène is gezet

De billen van de Kardashians en Jenners waren jarenlang erg gewild, maar beginnen langzamerhand hun populariteit te verliezen. Het natuurlijke uiterlijk komt gelukkig steeds meer terug en ‘trends’ op het gebied van je lichaam lijken te verdwijnen.

Kim K gespot op de stranden van Malibu in knalroze bikini

De oprichter van het megapopulaire kledingmerk SKIMS breidde vorig jaar haar shapewear uit met badkleding. Deze week wist de paparazzi Kim te vinden op de stranden van Malibu terwijl ze een nieuw item uit de badkledinglijn van SKIMS droeg, namelijk een knalroze bikini met zippertop en stringbroekje.

Volgers denken dat de foto’s in scène zijn gezet

Op Reddit geven volgers veel kritiek op de foto’s. Zo denken volgers dat de opkomst van de paparazzi in scène is gezet en dat het lichaam van Kim Kardashian er in het echt niet zo uitziet:

“They’re 100% intentionally made to look accidental- that’s not what her stomach looks like or her ass let’s be real. The real pics her stomach is slightly saggy and she’s covered in cellulite. (Which is totally okay and normal!!).”

“These are staged and edited. Please don’t tell me you’re falling for this. We’ve seen her ass unedited and it’s a bag full of jello.”

Ook ontvangen de billen van Kim K veel kritiek: “Her body proportions look sooo off! She’s tiny with short little legs and a huge butt”, “Her butt takes up 50% of her body”, “She needs to swallow her pride and get the fat removed it looks so stupid”.

Harry Styles en Emrata: alles wat je moet weten over dé zoen van afgelopen weekend

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.