Inga Stoit
Inga Stoit Celebrity 20 jun 2022
Leestijd: 2 minuten

Gigi Hadid deelt een zeldzame foto van Zayn Malik met dochter Khai op vaderdag

Het is alweer een tijdje geleden dat Gigi Hadid en Zayn Malik op een dramatische wijze uit elkaar gingen. Maar ondanks deze dramatische breuk, deelde Gigi Hadid gisteren op Vaderdag de meest schattige foto van Zayn Malik die met hun dochter Khai speelt.

Vaderdag surprise

Dit is het soort verhaal op Instagram Stories wat wij niet hadden zien aankomen. Gigi Hadid deelde gisteren een foto op haar Instagram verhaal van de bijna 2-jarige Khai die quality time doorbracht met papa Zayn Malik. Op de foto zijn geen gezichten in beeld, maar dat is ook niet nodig bij het zien van alle tatoeages. Het is overduidelijk Zayn en Gigi citeert bij het verhaal “Khai’s baba”. Op de foto is te zien hoe ze gezellig op de grond zitten te kleuren. Gigi deelt amper afbeeldingen van Khai op sociale media en heeft eerder gesproken over het buiten de schijnwerpers houden van haar babymeisje. 

In een open brief die zij eerder op Twitter deelde schreef zei: “Aan de Paparazzi, pers en geliefde fanaccounts, je weet dat we nooit opzettelijk het gezicht van onze dochters op sociale media hebben gedeeld. Onze wens is dat ze kan kiezen hoe ze zichzelf met de wereld wil delen als ze meerderjarig wordt. En dat ze een zo normaal mogelijke kindertijd kan hebben, zonder zich zorgen te maken over een imago dat ze niet heeft gekozen.”


Gigi Hadid en Zayn Malik uit elkaar

Gigi en Zayn hadden sinds 2015 een soort van stoplicht relatie. In september 2020 kregen zij samen een kindje die zij Khai noemden. Het stel ging in 2021 uit elkaar. De geruchten gingen destijds dat Zayn de moeder van Gigi (Yolanda Hadid) geslagen zou hebben. Volgens Zayn is hier allemaal niks van correct. Een bron die dicht bij de familie Hadid staat liet van zich horen en zei: “Het is een gespannen situatie. Gigi en Zayn zijn uit elkaar, maar zijn van plan om Khai co-ouderschap te geven in een vreedzame en gezonde omgeving. Ze werken de voogdij details uit. Ze hebben contact over Khai en nemen samen beslissingen voor haar.” We hopen dat de twee celebs hun meisje een zo’n mooi mogelijk leven kunnen geven.

Gigi Hadid en Zayn Malik hebben matching tattoos voor dochter Khai

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.