Fenna Brinkmann
Fenna Brinkmann Celebrity 8 feb 2021
Leestijd: 2 minuten

Gigi Hadid en Zayn Malik hebben matching tattoos voor dochter Khai

Gigi Hadid en Zayn Malik leefden de afgelopen maanden op een roze wolk na de geboorte van hun dochter. Nu komen ze weer langzaam terug de spotlight in. Zo stond Gigi vorige week op de cover van Vogue en deelde ze haar skincare routine. En in die video werd een tattoo voor baby Khai gespot, die Zayn ook blijkt te hebben.

Gigi en Zayn zijn niet van de grote aankondigingen, maar houden het liever subtiel.

Gigi Hadid en Zayn Malik hebben matching tattoos

In een video voor Vogue deelde het 25-jarige model details over haar huidverzorging en make-up. Toch spotten fans iets heel anders in de video wanneer Gigi Hadid haar arm omhoog tilt. Op haar bicep zien we namelijk een nieuwe tattoo ter ere van haar dochter Khai. De kleine, subtiele tattoo laat met rode inkt Khai’s naam zien in het Arabisch.

En alsof dat nog niet schattig genoeg was, heeft vriend Zayn Malik precies dezelfde tattoo op zijn rechterpols. Wij kunnen maar één ding denken: mum and dad goals. Vooralsnog houden Gigi en Zayn hun leven als kersverse ouders nog erg privé. Zo wachtten ze vier maanden met het bekendmaken van de naam Khai en zette Gigi dat heel subtiel in haar Instagram-bio. Wel zien we steeds vaker foto’s verschijnen van hun leven als ouders.

Meerdere tattoos

Niet alleen Khai’s naam staat op haar arm, ook heeft Gigi een kleine hartjestattoo op haar vinger. Die is alleen moeilijk te spotten door de witte inkt die ze heeft gebruikt. Zayn Malik is groot fan van tattoos en is al sinds zijn dagen bij One Direction bezig met het tatoeëren van zijn lichaam. Zo zagen we de tattoos op zijn handen toen hij voor het eerst over zijn dochter tweette.

Dit is de favoriete foundation van Gigi Hadid en hij kost maar €8

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.