Fenna Brinkmann
Fenna Brinkmann Celebrity 9 apr 2021
Leestijd: 2 minuten

Gigi Hadid deelt video van haar wc en fans gaan los op Twitter over dít detail

Gigi Hadid is net moeder van Khai en geniet volop van de tijd met haar dochter. Hoewel ze eerder veel tijd doorbrachten op een boerderij, is het 25-jarige model nu weer terug in New York. Op Instagram deelt ze een video van haar wc en daar hebben fans heel wat over te zeggen. Het is vooral één (groot) detail dat onopgemerkt blijft.

Gigi deelde de video in haar Instagram Stories.

Gigi Hadid deelt video badkamer

Het is geen geheim dat het 25-jarige model een unieke smaak heeft als het op interieur aankomt. Afgelopen zomer deelde ze al foto’s van de make-over van haar huis in New York, dat gevuld is met unieke designs en veel verschillende kleuren. Nu deelt Gigi een video van haar wc (of ‘powder room’ zoals ze het noemt) en het design daarvan heeft de aandacht van veel fans gekregen.

Gigi Hadid koos er namelijk voor om de volledige muur te behangen met covers van New Yorker Magazine. “Used to dream about making this New Yorker powder room,” schreef ze op Instagram. En hoewel het er natuurlijk heel cool uitziet, krijgt het topmodel veel commentaar van fans op Twitter.

gigi hadid wc
Instagram / @gigihadid

Reacties

Zo schrijven haar volgers op Twitter, “Still coming to terms with Gigi Hadid’s bathroom being wallpapered with New Yorker covers,” een ander voegt toe, “Gigi Hadid having a New Yorker lined bathroom is SENDING me.” Een derde zegt, “no thoughts just @GiGiHadid’s New Yorker powder room.” De wc is verder gevuld met marmeren tegels, een houten wasbak, een grote spiegel en veel accessoires zoals gedroogde bloemen.

Afgelopen jaar deelde Gigi Hadid al foto’s van haar appartement in New York, dat ruim $4 miljoen dollar kostte. “Spent all of last year designing and curating my passion project / dream spot,” schreef ze naar haar volgers. “Of course it all came together right before quarantining out of the city….”

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.