Fenna Brinkmann
Fenna Brinkmann Celebrity 25 feb 2022
Leestijd: 1 minuut

Gigi Hadid plaatst make-uploze selfie met haar echte huidtextuur op Instagram

Het is geen geheim dat veel celebrities (en wij ook) geneigd zijn een of twee filters op Instagram te gebruiken. En hoewel er niets mis is met het bewerken van een foto als je dat wilt, kunnen de lijnen tussen de realiteit en onze bewerkte realiteit vaak vervagen. Toch laten steeds meer celebrities, inclusief Gigi Hadid, een tegengeluid zien door onbewerkte selfies op Instagram te plaatsen.

Go Gigi.

Gigi Hadid plaatst make-uploze selfie

Dat topmodel Gigi Hadid er van zichzelf goed uitziet, is geen geheim. Toch is het nieuws dat Gigi een ongefilterde Instagram-post deelt, waarin ze haar natuurlijke huidtextuur laat zien. De selfie van het model is gemaakt in de Italiaanse zon, waar ze momenteel verblijft voor de Milan Fashion Week. In de foto zien we hoe ze haar echte huidtextuur inclusief poriën laat zien.

Door haar baan als topmodel heeft Gigi Hadid natuurlijk toegang tot de beste huidverzorgingsproducten die er zijn. Toch is het verfrissend om te zien dat ze haar natuurlijke huidtextuur omarmt op social media en daardoor anderen inspireert om hetzelfde te zien. Poriën, mee-eters en vlekken zijn allemaal hartstikke normaal en zelfs Gigi Hadid heeft hiermee te maken. Daarnaast glanst haar huid als nooit tevoren. Kun je volgende keer ook direct je skincare routine delen, Gigi?

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.