Fenna Brinkmann
Fenna Brinkmann Celebrity 22 jan 2021
Leestijd: 2 minuten

Gigi Hadid maakt eindelijk de naam van haar dochter bekend

In september hebben Gigi Hadid en Zayn Malik hun eerste kindje mogen verwelkomen. Daarmee sloten ze achteraan de lange lijst van celebrities die in 2020 een kind kregen. En hoewel Gigi af en toe onherkenbare foto’s van haar dochter deelt, was de naam voor lange tijd een raadsel. Daar komt nu verandering in, want Gigi Hadid heeft de naam van haar dochter eindelijk bekendgemaakt.

En dat ging heel subtiel, ze heeft ze naam stiekem in haar Instagram-bio gezet.

Gigi Hadid maakt naam dochter bekend

Gisteravond ontdekten fans dat de kersverse moeder een hint naar de naam in haar bio had gezet. “Khai’s mom” zien we in de bio van Gigi Hadid. Zo subtiel en zó schattig. Bronnen vertellen aan TMZ dat de naam een ode is aan Gigi’s grootmoeder, die de naam Khairiah had. Volgens bronnen betekent de naam, “the chosen one, royalty or nobility.” Als dat niet bij de dochter van Gigi Hadid past…

Sinds de geboorte van hun dochter, hebben Gigi en Zayn haar privacy beschermd. Zo deelden ze wel sneak peeks van hun nieuwe gezinnetje, maar zagen we nooit het gezicht van hun dochter. Wel zagen we eerder hoe het moederschap haar bevalt en ook velen foto’s van Khai’s babyhandjes en -voetjes. Ook deelde Gigi dat ze een nieuwe vorm van “drukte en moeheid” ervoer als moeder, maar dat Khai haar “bestie” is.

Foto’s op Instagram

Ook deelde Gigi Hadid eind 2020 een foto met haar 62 miljoen Instagram-volgers van haar baby girl. In de foto zien we hoe Gigi haar dochter over haar schouder draagt, met haar gezicht net buiten beeld. “She burps sunshine 😉 😊”, schreef Gigi bij de foto. Deze week postte ze een nieuwe foto waarin ze een kus gaf op haar dochters hoofd, met de caption, “My girl, 4 months & THE BEST KID.” Wat ons betreft mogen de foto’s blijven komen, want wij zijn verliefd op Gigi en Khai.

gigi hadid naam dochter
Instagram / @gigihadid

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.