Fenna Brinkmann
Fenna Brinkmann Celebrity 31 mrt 2021
Leestijd: 2 minuten

Gigi Hadid deelt een video van haar rode zeemeerminnenhaar op Instagram

Mocht je het gemist hebben, Gigi Hadid is sinds kort een redhead. Ze werd geïnspireerd door Anya Taylor-Joy uit The Queen’s Gambit (die in het echte leven geen rood haar heeft). Tijdens Milan Fashion Week zagen we Gigi voor het eerst met haar rode lokken en dat was zeker niet de laatste keer. Ze deelt nu een video op Instagram en het enige wat we kunnen denken is: zeemeermin.

Gigi Hadid liet haar lokken groeien tijdens de lockdown en verfde ze vervolgens rood.

Gigi Hadid heeft rood haar

Wie dacht dat het rode haar van Gigi Hadid tijdelijk was, think again. Gigi lijkt gelukkiger dan ooit met haar rode manen en na het zien van haar laatste Instagram-video denken wij er ook aan om een afspraak bij de kapper te boeken. Haar rode haar is naar een rosegouden kleur vervaagd en wij zijn lichtelijk obsessed.

Gigi Hadid showt haar roze-blonde haar in haar eerste Instagram-reel ooit. In de video zien we hoe ze van een low key-look met een legging, grote trui en haar haar in een knot naar een high-glam look gaat met eyeliner, een zijden jurk en natuurlijk haar lange zeemeerminnenhaar. Onder de Reels zette ze het nummer Unf*ckwitable, wat een ode is aan haar vriend Zayn Malik. Hij introduceerde het nummer eerder op zijn nieuwe album Nobody Is Listening.

Eerste Reels

In de caption bedankt Gigi Hadid ook de mensen die haar hebben geholpen met het maken van haar allereerste Reels-video. “If u asked for this u know who u are !!!! + you know all this reeeeel new business would not be possible without my tutors in the matter @erinparsonsmakeup @missstephoh && @daniellepriano defff showed up today 🌶⚡️⚡️ May this be the mood for all of 2021,” schrijft Gigi in de caption. En wij zijn niet alleen fan van Gigi’s haar, maar ook van het nummer van Zayn Malik.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.