Fenna Brinkmann
Fenna Brinkmann Beauty 8 mrt 2021
Leestijd: 2 minuten

Gigi Hadid heeft nu rood haar en werd geïnspireerd door The Queen’s Gambit

Gigi Hadid is niet alleen kersverse moeder, maar blijft ook gewoon topmodel. Afgelopen week liep ze voor Versace tijdens Milan Fashion Week. Het moge duidelijk zijn dat Gigi weer back to work is. En daar hoort natuurlijk een nieuwe look bij, op Instagram deelt ze een foto van zichzelf met rood haar.

Ze laat haar glanzende blonde lokken achter zich.

Gigi Hadid heeft rood haar

Gigi Hadid maakte haar terugkeer op de catwalk van de Versace Fall/Winter 2021-show tijdens Milan Fashion Week. En dat was natuurlijk niet zomaar een terugkeer, want Gigi debuteerde met een nieuwe, rode haarkleur. Haar donkerblonde haar werd warm rood geverfd door hairstylist Panos Papandrianos. Het topmodel vertelt dat ze werd geïnspireerd door Anya Taylor-Joy’s karakter Beth Harmon uit The Queen’s Gambit.

Gigi Hadid deelde haar nieuwe look op haar Instagram Stories. Daar was te zien hoe haar blonde lokken rood werden geverfd. Daarna deelde het topmodel een foto van het glanzende eindresultaat op Instagram met de tekst, “She is dedicated to everyone responsible for The Queen’s Gambit.”

Instagram / @gigihadid
gigi hadid rood haar
Instagram / @gigihadid

Eerste show na geboorte Khai

De Versace-show tijdens Milan Fashion Week was de eerste show voor Gigi Hadid na de geboorte van dochter Khai. Tijdens haar aankomst in Milaan hield ze haar rode lokken eerst verborgen onder een muts. Daarna maakte ze een geweldig debuut op de catwalk van Versace. Inmiddels is het een half jaar geleden dat dochter Khai geboren werd en Gigi Hadid en Zayn Malik ouders werden.

Gigi Hadid en Zayn Malik hebben matching tattoos voor dochter Khai

Gigi liet haar lokken al groeien tijdens haar zwangerschap. Eerder benadrukte zus Bella Hadid op social media dat ze jaloers was op de geweldige lengt van Gigi’s haar. En hoewel ze alweer eerder aan het werk ging als model, was het haar eerste show sinds de geboorte van Khai. En dat moet natuurlijk gevierd worden met een nieuwe coupe.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.