Fenna Brinkmann
Fenna Brinkmann Celebrity 29 okt 2021
Leestijd: 2 minuten

Gigi Hadid en Zayn Malik zijn uit elkaar en het heeft alles te maken met Yolanda Hadid

Gigi Hadid en Zayn Malik zijn volgens verschillende bronnen uit elkaar gegaan nadat ze sinds eind 2015 een knipperlichtrelatie hebben gehad. In 2019 kwamen ze weer bij elkaar en dertien maanden geleden verwelkomden ze dochter Khai. Meerdere bronnen hebben volgens People bevestigd dat de zanger en het topmodel hun eigen weg zijn gegaan.

We praten je bij.

Gigi Hadid en Zayn Malik uit elkaar

Volgens People hebben meerdere bronnen inmiddels bevestigd dat Gigi en Zayn uit elkaar zijn. Zo vertelde een vriend van de familie Hadid, “They are not together right now. They are both good parents though. They co-parent. Yolanda is of course very protective of Gigi. She wants the best for her daughter and grandchild.” Een vertegenwoordiger van Gigi vertelt aan People dat Gigi “uitsluitend gefocust is op het beste voor Khai” en dat ze “vraagt om privacy gedurende deze tijd.”

Het nieuws van de breuk komt op het moment dat Zayn een verklaring aan TMZ heeft afgegeven waarin hij een vermeende woordenwisseling met Gigi’s moeder, Yolanda Hadid, ontkent. Deze verklaring volgde op berichten waarin Yolanda beweerde dat Zayn haar “geslagen” had. De bron vertelde aan TMZ dat de vermeende mishandeling vorige week plaatsvond en dat Yolanda overweegt aangifte te doen bij de politie.

Mishandeling

Vervolgens reageerde Zayn Malik met een verklaring tegen TMZ waarin hij de mishandeling aan het adres van de moeder van Gigi Hadid ontkent, “I adamantly deny striking Yolanda Hadid and for the sake of my daughter I decline to give any further details and I hope that Yolanda will reconsider her false allegations and move towards healing these family issues in private.”

De zanger deelde al eerder een verklaring op Twitter met zijn volgers waarin hij vertelt dat de ruzie een paar weken geleden heeft plaatsgevonden met “een familielid van zijn partner.”

Gigi Hadid en Zayn Malik begonnen eind 2015 met daten, maar minder dan een jaar later gingen ze alweer uit elkaar. Vervolgens kwamen ze weer bij elkaar in maart 2018 en zouden ze begin 2019 weer uit elkaar zijn gegaan. Later dat jaar kwamen ze weer bij elkaar en verwelkomden ze dochter Khai in september 2020. Gigi Hadid en Zayn Malik hebben nog geen commentaar gegeven op de breuk.

Happy family – Gigi Hadid en Zayn Malik delen eerste foto met hun dochter

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.