Emma Toussain
Emma Toussain Restaurants 1 dec 2023
Leestijd: 1 minuut

Amsterdam-Noord is een Italiaanse parel rijker: Gio’s by the River is dé place to be

De decembermaand staat in het teken van lekker eten en we willen ook niet anders. Je kunt natuurlijk zelf lekker gaan kokkerellen óf je kunt je laten verwennen in een goed restaurant. Fan van Italiaans? Let dan heel goed op, want dan moet je naar Amsterdam-Noord. Daar is namelijk Gio’s by the River geopend, aan de NDSM-Kade.

Maak kennis met Gio’s by the River

Wat kan je verwachten als je gaat eten daar? Nou – let us tell you. Gio’s biedt een authentieke Italiaanse ervaring die je volledig onderdompelt in mediterrane sferen. Echt net alsof je in Italië bent. En dat kunnen we allemaal wel gebruiken met dit gure Hollandse weer. Dit restaurant is familie van het populaire Italiaanse restaurant Lolo en zal naar goed Italiaans gebruik de familie eer aan gaan doen in Amsterdam-Noord.

Net als Lolo heeft Gio’s een interieur dat in samenwerking met Too Many Agencies tot stand is gekomen. Kleurrijk en heel erg gezellig. Verwacht een combinatie van aardetinten met Italiaanse patronen, muren met azuurblauwe strepen en klassieke Italiaanse decoratie. In het midden van de zaak vind je een grote regenboog die de ruimte wel heel erg Instagrammable maakt.

Maar het belangrijkste? Dat is toch wel het menu. Het menu is eenvoudig maar mega goed, zoals het bij echt goede Italiaanse restaurants hoort.

 

December te duur? Met deze 5 spaartips kom je de feestmaand door

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.