larasteenvoorden
larasteenvoorden Huidverzorging 30 mrt 2024
Leestijd: 2 minuten

Bedank ons later: investeer in een goede decolleté en halscrème

Verzorgingsproducten voor je gezicht? Die gebruiken we eindeloos: van anti-ageing serum tot een hydraterende dagcrème met SPF. Maar denk je ook aan je hals en decolleté? Ervaring leert namelijk dat deze huid vaak wordt overgeslagen in skincare routines. Zonde. We vertellen je graag waarom én we raden je een aantal decolleté en halscremès aan.

Vaak verzorgen vrouwen hun huid van top tot teen, maar slaan ze de hals en het decolleté over. Terwijl je nek, naast je handen, vaak je echte leeftijd verraadt. De huid in je hals en decolleté heeft echter wel wat speciale aandacht nodig, anders verandert de boel na je vijftigste ergens in een “kippennekje”.

Plek voor rimpels

De huid van met name je hals en decolleté heeft een fijnere structuur dan de rest van je lijf. Ook is dit de plek waar meerdere pigmentvlekken en gesprongen adertjes kunnen ontstaan, net als rimpels trouwens, vooral vanwege het draaien en buigen van ons hoofd. Omdat de huid in je nek ook veel dunner is, is deze meer vatbaar voor droogheid. Tijd om de boel op tijd te verzorgen dus, met producten die hier speciaal voor zijn gemaakt.

Shop speciale halscrème en decolletécrème

Goed, zo’n speciale crème dus, waar moet die aan voldoen? Sowieso anti-ageing eigenschappen, zoals vitamine C en retinol. Verder is hydratatie heel belangrijk, dus kijk naar ingrediënten als hyaluronzuur én verstevigende eigenschappen.

Dr. Hauschka – Regeneratie crème hals & décolleté

De crème stimuleert het natuurlijke zelfherstellende vermogen van de huid. Heemst, berkenbladeren, rode klaver, macadamianotenolie en arganolie verzorgen de huid intensief en reguleren het vochtgehalte van de huid.

dr-hauschka
Dr. Hauschka via Bol.com

Dit product shop je voor € 44,66 – 40 ml via Bol.com.

Sesderma – Anti-Aging Halscrème Factor G Renew

De formule van deze crème in sprayvorm is afgestemd op de behoeften van de verslapte huid in het gebied. Met geselecteerde plantenextracten verstrakt de lotion de huid van de hals en kin in 28 dagen, maakt deze elastischer en ondersteunt de collageenproductie. Rimpels en fijne lijntjes worden zichtbaar verminderd.

Halscreme
Sesderma via Bol.com

Dit product shop je voor € 44,66 – 40 ml via Bol.com.

Clarins – Gel Buste Super Lift

Bust Beauty Extra-Lift Gel van Clarins is een verfrissende gel die je decolleté en borsten direct een ‘lift’ geeft. Het collageen stimulerende sterappelextract helpt bij het verstevigen, vormen en zacht maken van de huid. De gel zorgt voor langdurige stevigheid van je nek, borsten en decolleté.

Halscreme
Clarins

Dit product shop je voor € 44,66 – 40 ml via Bol.com

Dit zijn onze favoriete gezichtsmaskers om mee te ontspannen op de luie zondag

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.