Britta van Aggele
Britta van Aggele Beauty 7 sep 2021
Leestijd: 2 minuten

‘Out of office hair’ is de trend waar Dua Lipa, Bella Hadid en Gigi Hadid bij zweren

De afgelopen anderhalf jaar zijn steeds meer van ons met enige regelmaat gaan thuiswerken. En dat brengt voordelen met zich mee, in je joggingbroek een call in (guilty) of in je pauze een aflevering van je favoriete serie kijken. Ook op de mode- en haartrends heeft het thuiswerken behoorlijk wat invloed gehad en dat is precies de reden waarom je ‘out of office hair’ wil uitproberen.

Als je haarkeuzes altijd werd beperkt door je kantoorbaan, heb je nu het perfecte excuus om eens wat anders te doen.

Out of office hair

Waar vroeger felle en gekke kleuren altijd als riskant werden gezien, lijken mensen er tegenwoordig minder om te geven. Celebrities gaan helemaal los met hun lokken. Zo heeft Dua Lipa in de afgelopen paar maanden haar haar vrijwel in elke kleur geverfd, ging Hilary Duff voor neonblauwgroen haar en koos Katy Perry voor fluororanje. Ook Lizzo stapte over op een gedurfde kleur, we zagen haar met een smaragdgroene coupe.

We hoeven natuurlijk niet gelijk ons kapsel om te toveren naar een nieuwe kleur, maar kunnen ook meedoen aan de trend door te gaan voor chunky-highlights of face-framing highlights. Mocht je toch op kantoor moeten verschijnen, dan is peak-a-boo-haar de juiste keuze voor jou. Bij deze methode zitten de felle kleuren verstopt onder je natuurlijke kleur.

Kleurrijk

Nu de thuiswerksituatie niet snel lijkt te veranderen, is het alleen nog de vraag in welke kleur we ons haar gaan verven. Zo is blauw een perfecte kleur voor de winter, deze kleur is goed te rocken met een wat lichtere huidskleur, maar kan wel de roodheid in je huid wat meer naar boven halen. Als jij hier last van hebt kun je beter voor een andere kleur gaan.

Icy zilver is een kleur die voor iedere huidskleur goed werkt: de lichte kleur heeft een flatterend effect op je huid. Wil je toch voor iets warmers gaan? Kies dan voor rood of roze, deze kleuren behoren ook tot de grootste haartrends van 2021. Om je te inspireren hebben we wat kleurrijke looks op een rij gezet waarmee jij gegarandeerd opvalt bij de volgende Zoom-vergadering:

1. Het knalroze haar van Saweetie

2. Icy zilver haar bij Lizzo

3. Rode coupe van Gigi Hadid

4. Peak-a-boo hair bij Dua Lipa

5. Bella Hadid met face-framing highlights

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.