Fenna Brinkmann
Fenna Brinkmann Fashion 17 nov 2021
Leestijd: 2 minuten

Kendall Jenner, Hailey Bieber en Bella Hadid geven een dosis outfitinspiratie voor je volgende bruiloft

Nodig je drie supermodellen genaamd Kendall Jenner, Hailey Bieber en Bella Hadid uit op je bruiloft, dan weet je zeker dat ze met een unieke look verschijnen. Afgelopen week vond de bruiloft van Lauren Perez plaats en kwamen de drie supermodellen in práchtige looks aan. En natuurlijk werden er ook (dronken) wc-selfies gemaakt en gedeeld op Instagram.

Genoeg outfitinspiratie voor je volgende bruiloft.

Hailey Bieber, Kendall Jenner en Bella Hadid

De gastenlijst van de bruiloft van Lauren Perez stond vol bekende namen en vriendinnen als Kendall Jenner, Bella Hadid en Hailey Bieber. Kendall verscheen in een ultrasexy look van Mônot, waarmee ze de show stal tijdens het bruidsfeest. Hailey droeg een glamoureuze bronzen slip dress die net van de catwalk van Magda Butrym kwam en Bella bleef trouw aan haar Jean Paul Gaultier-garderobe in een geweldig ontwerp met 90’s-designs. Tijdens een (dronken) meet-up in de toiletten, poseerden de supermodellen samen met zangeres Jessie Jo Stark (in een vintage look) voor een aantal foto’s die ons doen denken aan een girlband.

Instagram / @kendalljenner

Kendall Jenners va va voom-jurk trok de aandacht omdat ze de afgelopen tijd vooral een comfortabele stijl rockt. Dit keer was het tijd voor een uitgesneden little black dress, waarbij haar zichtbare buikspieren goed uitkwamen. Afgelopen week lag Kendall Jenner nog onder vuur op het Instagram-account van Khloé Kardashian door een look die ze droeg naar een andere bruiloft.

Instagram / @kendalljenner

Niet alleen Kendall, ook Hailey Bieber stal de complete show tijdens de bruiloft in een bronzen jurk met héél veel glitters. Van die look plaatste zij zelf een foto op Instagram met de tekst, “loves a wedding 🤸🏼🌴🌴” Fans waren enthousiast over de jurk en plaatsten reacties als, “The most beautiful!!!!!!” en, “i mean 😍😍😍” Laat die bruiloften maar komen, want wij kunnen geen genoeg krijgen van deze supermodel-girlband.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.