Britta van Aggele
Britta van Aggele Celebrity 17 nov 2021
Leestijd: 3 minuten

Zo reageert Scott Disick op de lapdance die Kourtney Kardashian aan Travis Barker gaf

Het gaat ontzettend goed tussen de pas verloofde Kourtney Kardashian en Travis Barker. Dat is minder goed nieuws voor Scott Disick, want we weten allemaal dat hij stiekem verwacht had dat hij en Kourtney Kardashian nog bij elkaar zouden komen. Nu heeft Scott Disick gereageerd op de lapdance die Kourtney Kardashian gaf aan Travis Barker op de bruiloft van Simon Huck.

Awkward!

Kourtney Kardashian en Travis Barker

Kourtney Kardashian en Travis Barker zijn sinds december 2020 aan het daten en na maanden van speculatie werden ze op 16 februari 2021 Instagram-officieel. Hoewel het stel elkaar helemaal gevonden lijkt te hebben is er één iemand die minder blij is met hun relatie. Scott Disick – de ex van Kourtney Kardashian – steekt het namelijk niet onder stoelen of banken dat hij het moeilijk vindt om Kourtney met een andere man te zien.

Dat Scott de nieuwe relatie van Kourtney niet leuk vindt wisten we al. Vorig jaar werd Scott Disick namelijk exposed door Younes Bendjima nadat hij over Kourtney had geroddeld. Scott Disick had namelijk een DM naar Younes Bendjima – de ex van Kourtney – gestuurd met een foto van Kravis en de tekst: “Yo is this chick ok!???? Broooo like what is this. In the middle of Italy” Hoe bedoel je jaloers?

Instagram / @younesbendjima

Bruiloft

Afgelopen weekend waren de Kardashian-Jenners aanwezig bij de bruiloft van Simon Huck en Phil Riportella. Zo gaf Kim Kardashian een speech op de bruiloft waarin ze zichzelf en haar drie echtscheidingen bespotte en zagen we dat fans massaal uithaalden naar Kendall Jenner door haar Bruiloft-outfit. Maar een van de meest besproken gebeurtenissen was toch wel dat Kourtney Kardashian een nogal sexy lapdance gaf aan Travis Barker. We weten allemaal dat waar de Kardashian-Jenners zijn, we ook Scott Disick kunnen vinden en dat was afgelopen weekend niet anders. Awkward!

Kourtney Kardashian Travis Barker
Instagram / @GIRLWITHNOJOB
Kourtney Kardashian Travis Barker
Instagram / @GIRLWITHNOJOB

Nu zijn we natuurlijk allemaal razend benieuwd wat Scott Disick van de lapdance vond en daar lijken we nu antwoord op te krijgen. Een insider vertelt namelijk dat Scott zich “awkward” voelt in de buurt van de moeder van zijn drie kinderen en haar verloofde en wij snappen wel waarom. In een gesprek met E! Online vertelt de bron: “He kept his distance [from the couple] for the majority of the night. He doesn’t want to see Kourtney and Travis’ PDA and doesn’t want to engage, it’s still very awkward for Scott to be around them. But he knows he can’t escape them.”

Scott Disick

Gelukkig voor Scott waren er ook veel mede-A-listers aanwezig op de bruiloft van Simon Huck en Phil Riportella die hem konden afleiden van de situatie. “He had a lot of friends there and was hanging with Kris Jenner and Khloe Kardashian most of the night,” vertelt de insider. Toch moet Scott wel gaan wennen aan Kourtney en Travis als koppel, want het wordt steeds serieuzer tussen de twee. De bron vertelt dat Scott even afstand had genomen van Kourtney en de familie, maar dat hij nu vrede heeft met het feit dat het zien van zijn ex met haar nieuwe man “het nieuwe normaal zou zijn”.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.