Anne Smits
Anne Smits Celebrity Beauty 23 jan 2023
Leestijd: 2 minuten

Hailey Bieber heeft een nieuwe coupe en zo ziet ze eruit

Hailey Bieber heeft haar kapsel in een nieuw jasje gestoken. Dat Hailey een fashion icon is, hoeven wij jou vast niet te vertellen. De 26-jarige blondine maakt een fashion statement door haar lange lokken in te ruilen voor een korte bob. Afgelopen weekend plaatste ze een TikTok waarin ze haar nieuwe coupe laat zien met de caption ‘Oops’.  De keuze voor een korte bob zal er waarschijnlijk voor zorgen dat haar volgers direct een kappersafspraak maken. Zo reageren haar volgers: “Hailey cut her hair so I made an appointment to cut mine”, “I saw Hailey Bieber get a blunt bob so I got a blunt bo” en “Watch in a few weeks every girl on TikTok is going to cut their hair like Hailey”.

Ja, totally agree.

Stijlicoon Hailey Bieber

Vorig jaar lanceerde Mrs. Bieber haar eigen skincare-lijn Rhode waardoor onder andere de welbekende lip treatment ontzettend populair werd. Op TikTok inspireert Hailey maar liefst 11 miljoen volgers met haar video’s waarin ze haar make-up of huidverzorging doet. Alles wat Hailey doet, gaat geen volger onopgemerkt voorbij. Of het nu de glazed donut nails zijn of de Lady Burbank Ray-Banzonnebril: alles wat Hailey Bieber draagt, verandert in goud. Zelfs een smoothie van 17 euro is haar fans niet te gek. De limited-edition smoothie die verkrijgbaar is bij Erewhon Market in de VS bestaat uit ingrediënten zoals hyaluronzuur en zeewier die goed zouden zijn voor, je raadt het al, de huid!

Hailey Bieber showt haar nieuwe, korte kapsel op TikTok. Bekijk ‘m hieronder:

@haileybieber

oops 🔪👩🏼‍🍳💇🏼‍♀️

♬ original sound – sped up sounds

Boy bob

De korte bob kan zich nu ook aan het lijstje toevoegen van Hailey-trends. In 2022 was de ‘boy bob’ al razend populair. Wat de look iconisch maakt, is dat je er vooral niet te veel aan moet doen: kort knippen en that’s it. Eén ding is zeker: als Hailey het draagt, weet je zeker dat het nogal wel even in de mode zal blijven. Heb jij al een afspraak bij de kapper?

Dit zijn de beste streetstyle looks van Hailey Bieber

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.