Sophie Hendriks
Sophie Hendriks Celebrity 23 jan 2023
Leestijd: 2 minuten

Wacht ff: Victoria Beckham verdiende 2 miljoen met Spice Girls-reünie zonder één noot te zingen

Victoria Beckham bewijst weer eens dat ze een meester(es) in de zakenwereld is. Ze verdiende namelijk de afgelopen jaren zo’n 2 miljoen pond met de Spice Girls Reünie. Spoiler: ze heeft er geen noot in gezongen.

De nooit lachende Victoria Beckham lacht het laatst…

Het gemis van Posh Spice bij de Spice Girl reünie

We weten niet hoe het met jullie zit, maar we misten Victoria Beckham – aka Posh Spice – enorm tijdens de Spice Girls-reünie ter ere van hun 25ste verjaardag afgelopen jaren. Toch kunnen we de slimme business-vrouw eigenlijk alleen maar gelijk geven, nu we ontdekten dat ze alsnog 2 miljoen pond heeft verdiend zonder ook maar één noot te zingen.

De bron van inkomsten

Ondanks dat Posh Spice niet aansloot bij Mel B, Mel C, Emma Burton en Geri Horner voor een reünie-tour, is ze er zéker niet armer van geworden. Doordat Mrs. Beckham officieel gezien nog steeds een bandlid is van de Spice Girls. Het productiebedrijf van de vrouw die nooit lacht – dat ironisch genoeg Moody Productions heet – heeft recht op een deel van de inkomsten van de girlband. Deze inkomsten worden gegenereerd uit licentieovereenkomsten, merchandise en goedkeuringen.

De cijfers werden verkregen door entertainment-site The Mirror door rekeningen van vennootschapsbelasting die vorige week werd ingediend. In 2021 betaalde ze hier £140.637 voor, waarmee na een kleine berekening kan worden gesteld dat ze £703.000 verdiende aan de Spice Girl-producties. Over de optredens in 2019 was al duidelijk dat de hier zo’n miljoen pond mee verdiende.

Tegenvaller voor kledingmerk Victoria Beckham

Toch heeft óók Vic wel eens te maken met financiële tegenvallers. Deze week kwam namelijk naar buiten dat haar modemerk, dat eveneens Victoria Beckham heet, het afgelopen jaar een verlies van £6.3 miljoen heeft geleden ten gevolge van de lockdowns. Ze heeft dus flink wat te compenseren met haar Spice-inkomens. Fans hopen nog steeds op een nieuwe reünie waarbij Posh toch haar rentree zal maken en daar zijn ze niet de enige mee. Ook Mel C blijkt te dromen van een reünie met Victoria. We houden gewoon nog even hoop.

Shocking: Victoria Beckham eet al 25 jaar dezelfde maaltijd

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.