Fenna Brinkmann
Fenna Brinkmann Celebrity 21 sep 2021
Leestijd: 2 minuten

Hailey Bieber spreekt zich uit over ‘huwelijksproblemen’ met Justin Bieber

Hailey Bieber spreekt zich uit over de vermeende huwelijksproblemen die ze zou hebben met man Justin Bieber. In een nieuwe aflevering van 4D with Demi Lovato praat ze met Demi Lovato over de manier waarop de media haar en Justin behandelen. Ook onthult ze hoe het dan wél zit tussen haar en Justin.

We praten je bij.

Hailey Bieber over huwelijksproblemen met Justin Bieber

Een aantal maanden geleden ging er een video viral waarin Justin Bieber tegen zijn vrouw Hailey Bieber zou schreeuwen in de lobby van een hotel. Hailey verklaarde toen al dat Justin hyped was van zijn optreden met Diplo en nam het voor haar man op. Toch lijkt Hailey er nu klaar mee te zijn om zich te moeten verantwoorden voor haar relatie met Justin, zeker omdat het niet de eerste keer is.

Justin Bieber praat over zijn huwelijksproblemen met Hailey Bieber

Zo werden ze vorige week maandag nog uitgejoeld door de fans van Justins ex Selena Gomez. In de show 4D with Demi Lovato praat ze met Demi Lovato over haar relatie en de verhalen van de media. Ze is klaar met de neppe verhalen over haar relatie met Justin Bieber en vertelt dat de waarheid heel anders ligt. Justin zou Hailey Bieber namelijk helemaal niet mishandelen of onaardig tegen haar zijn.

“There’s so many narratives that float around about me, about him, about us together, like, ‘Justin is not nice to her and mistreats her’ and I’m just like… it’s so far from the truth and it’s the complete and utter opposite,” vertelt Hailey Bieber aan Demi Lovato.

Respect voor elkaar

Vervolgens vertelt Hailey Bieber dat er in haar relatie met Justin juist veel respect voor elkaar is. “I really am lucky to say I’m with someone who is extremely respectful of me, who makes me feel special every single day,” she shared. “So when I see the opposite of that, I’m just like, ‘Huh?’”, vervolgt ze. Ook vertelt Hailey dat Justin haar op haar slechtere dagen opbeurt en zegt dat hij van haar houdt. Is dat ook voor eens en voor altijd duidelijk.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.