Fenna Brinkmann
Fenna Brinkmann Fashion 13 jan 2021
Leestijd: 2 minuten

Hailey Bieber, Kendall Jenner en Precious Lee schitteren in nieuwe campagne van Versace

Besties Hailey Bieber en Kendall Jenner schitteren samen met plus-sizemodel Precious Lee in de Spring/Summer 2021 campagne van modehuis Versace. De campagne past perfect in het thema van de eerste getoonde modeshow van Versace, waar de onderwaterwereld centraal stond.

We zien Hailey, Kendall en Precious met nat haar, een glinsterende huid en weinig kleding.

Versace Spring/Summer 2021

Hoewel Hailey Bieber en Kendall Jenner al vaker met Versace werkten, was het Precious Lee die afgelopen jaar als eerste plus-sizemodel een debuut maakte voor het Italiaanse modehuis. Nu schittert ook zij in de zomercampagne van Versace, volledig in thema van de eerder vertoonde Spring/Summer 2021 collectie. De volledige collectie werd geïnspireerd op de Trésor de la Mer-print van Gianni Versace uit de jaren negentig.

Met nat haar, een glinsterende huid, Versace-juwelen en de nieuwste collectie schitteren de drie modellen terwijl ze de nieuwste handtas van het merk dragen: La Medusa. De serie foto’s waarin we ook topmodellen Mona Tougaard, Mica Aganaraz, Raphael Balzer en Simone Bricchi zien, werden gefotografeerd door Mert and Marcus en gestyled door Jacob K.

Hailey Bieber voor Versace

De nieuwe Spring/Summer 2021 campagne komt na de eerdere samenwerking die Hailey Bieber had met het modehuis. In september 2020 poseerde ze met topmodel Bella Hadid voor de Dylan Blue-geur van het merk. De foto’s werden tijdens de coronacrisis geschoten in Cavallo, een klein Frans eiland tussen Corsica en Sardinië. Ook Kendall Jenner werkte al eerder voor het merk, zij koos Donatella’s catwalk voor haar “comeback” in 2018.

Precious Lee liep tijdens Milan Fashion Week voor het eerst voor Versace, samen met twee andere plus-sizemodellen. Het was de eerste keer dat het modehuis plus-sizemodellen boekte. Nu schittert ook zij in de nieuwste campagne van Versace. Eerder was ze te zien in campagnes van Miu Miu, Ivy Park, Fleur du Mal en Marc Jacobs. Ook was ze het eerste Afro-Amerikaanse plus-sizemodel ooit op de cover van Vogue.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.