Fenna Brinkmann
Fenna Brinkmann Entertainment 13 jan 2021
Leestijd: 2 minuten

Jennifer Lawrence en Leonardo DiCaprio spelen samen in nieuwe Netflix-film

Als je dacht dat je films hebt gezien met een volledige sterrencast, think again. In de nieuwe science-fictionfilm Don’t Look Up van Netflix schitteren namelijk niet alleen Jennifer Lawrence en Leonardo DiCaprio, ook Meryl Streep, Cate Blanchett en Timothée Chalamet. En dat is nog lang niet alles.

De nieuwe Netflix-film werd geschreven en geproduceerd door Adam McKay, samen met director en co-producer Kevin Messick. Wij praten je bij.

Don’t Look Up op Netflix

Allereerst: de cast. Voor de film is een volledige sterrencast gevraagd. Eerder noemden we al Jennifer Lawrence, Leonardo DiCaprio, Meryl Streep, Cate Blanchett en Timothée Chalamet. En alsof dat nog niet alles is komen daar nog wat grote namen bij: Jonah Hill, Chris Evans, Rob Morgan, Ariana Grande, Kid Cudi en Himesh Patel spelen mee, samen met Friends-ster Matthew Perry. Wij. Kunnen. Niet. Wachten.

Op 12 januari trakteerde Netflix haar fans alvast op een eerste preview van Leo en J Law in de film. Tijdens een eerste presentatie van alle films die dit jaar op het platform worden gelanceerd, zagen we ook de cast van Don’t Look Up. Zowel Leonardo DiCaprio als Jennifer Lawrence zien er bijna onherkenbaar uit op de eerste beelden.

NETFLIX
NETFLIX

Waar gaat Don’t Look Up over?

De film volgt een paar astronauten die de mensheid proberen te waarschuwen dat een asteroïde richting planeet Aarde raast. Ze hebben nog maar zes maanden te gaan om de aarde te redden. Jennifer Lawrence en Leonardo DiCaprio spelen de hoofdrol in de film. Zij zijn een paar low-level wetenschappers die op mediatour gaan om de wereld te waarschuwen voor de meteoor.

Het wordt een ramp omdat de bevolking ongelovig en niet-ontvankelijk is. In februari 2020 sprak schrijver McKay al over zijn enthousiasme om Jennifer Lawrence in de hoofdrol te hebben. “I’m so thrilled to make this movie with Jen Lawrence. She’s what folks in the 17th century used to call ‘a dynamite talent’. And the fact that Netflix sees this movie as a worldwide comedy sets the bar high for me and my team in an exciting and motivating way.” De exacte releasedatum is nog niet bekend, maar Don’t Look Up komt in 2021 uit op Netflix.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.