Anne Smits
Anne Smits Fashion 31 mei 2023
Leestijd: 2 minuten

Hailey Bieber rockt deze opvallende Nike-sneakers in Londen

De afgelopen maanden zagen we al een hoop schoenentrends voorbijkomen. Van de grove dadshoe tot aan de minimalistische Adidas Samba’s of Gazelles. Als er iemand is die een groot aandeel heeft in het ontstaan van deze trends, is het Hailey Bieber wel. En helaas voor onze portemonnee, heeft Mrs Biebs wederom een nieuw paar schoenen uit de kast getrokken. En dit keer nogal een opvallend paar.

En zo stijl je net als Hailey de trend van de mini-skirt.

Hailey Bieber rockt deze opvallende Nike-sneaker in de straten van Londen

Ondanks dat Hailey regelmatig te maken krijgt met veel haat, zijn haar outfits tot op de dag van vandaag nog altijd erg geliefd. Zodra Mrs Biebs iets aantrekt, is het vaak nergens meer te krijgen. Of dat met deze Nike-schoen ook het geval zal zijn, is nog de vraag. Zo draagt ze nogal een bijzonder model.

De look van Hailey

Hailey werd gefotografeerd in Londen terwijl ze één van haar favoriete items draagt: een lange jas. Ze combineert de look met een baggy jeans en de Nike Shox-sneakers in felle kleuren. Misschien herken je de schoen wel van vroeger. De sneaker heeft een soort sleehak aan dempende materialen wat nogal voor een bijzondere look zorgt.

Nike Shox-sneakers

Mocht je er hetzelfde bij willen lopen als Hailey, dan wordt dit nogal een lastige klus. Je zal goed het internet moeten afstruinen om de Nike Shox te kunnen bemachtigen, aangezien het paar sneakers weinig tot nauwelijks beschikbaar is.

 

Photo by Neil Mockford/GC Images

Hailey en Justin nemen een break

Op dit moment zijn Hailey en Justin Bieber op vakantie. Zo deelt Hailey de laatste dagen de meest jaloersmakende vakantiekiekjes. Aan de stokbrood-emoji’s te zien, gokken wij dat het stel naar Europa is gevlogen voor een welverdiende vakantie in Frankrijk. Wil je meegenieten van de Biebs-vakantie, dwaal dan even lekker rond op Hailey’s Instagram.

Deze zomerse collectie van Mango x Simon Miller wil je niet missen

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.