Fenna Brinkmann
Fenna Brinkmann Fashion 1 feb 2021
Leestijd: 2 minuten

Hailey Bieber bewijst met een oversized jas dat de perfecte quarantaine-outfit bestaat

We zijn allemaal een tikkeltje jaloers op de garderobe van Hailey Bieber. Hailey weet ons keer op keer te verrassen met de meest fijne looks, die vaak effortless chic ogen. Ook tijdens de lockdown bewijst ze weer dat haar stijl complete perfectie is, in een joggingbroek en een oversized jas van Balenciaga.

En eerlijk is eerlijk, wij willen de outfit direct van haar overnemen.

Outfit van Hailey Bieber

Ben je nog niet klaar met je joggingbroek? Geen zorgen, Hailey Bieber bewijst weer eens dat het nog prima kan. Het model werd dit weekend in een joggingbroek gespot in Los Angeles, die ze combineerde met een crèmekleurige oversized jas van Balenciaga. De jas met scherpe, boxy schouders werd dit seizoen groot op de catwalk en is een must-have in je garderobe.

Zo zagen we de oversized jas bij Mugler, Loewe, Peter Do en The Row. Hailey Bieber droeg er een van Balenciaga en combineerde het met een zwarte top, off-white joggingbroek en low-top sneakers. Ze maakte de outfit af met een mondkapje en een iconische zonnebril van Ray-Ban. Wij willen nu de complete kast van Hailey Bieber hebben.

hailey bieber outfit
Rachpoot/MEGA/Getty Images

Inspiratie

Hailey Bieber heeft tijdens de coronacrisis wel bewezen dat ze the Queen of Comfort is. Ze wordt tijdens het boodschappen doen vaker gespot in makkelijke items als leggings, joggingpakken, vesten, fietsbroeken en hoodies. En daarmee voorziet ze ons keer op keer weer van inspiratie voor een fashionable quarantaine-outfit. Ook haar meest recente outfit is makkelijk te kopiëren, zorg er wel voor dat je een grotere maat neemt om de slouchy look van Hailey te creëren.

1. Wollen jas – Mango (€89,99)

Mango

2. Wayfarer zonnebril – Ray-Ban (€145)

hailey bieber outfit
Ray-Ban

3. Zwart shirt met schoudervulling – Mango (€19,99)

Mango

4. Joggingbroek – ASOS (€22,99)

ASOS

5. Air Force 1 – Nike (€99,99)

Hailey bieber outfit
Nike

Binnen de kortste keren loop je er precies zo bij als Hailey Bieber. En dat wil je.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.