Fenna Brinkmann
Fenna Brinkmann Celebrity 1 feb 2021
Leestijd: 2 minuten

Tristan Thompson verrast Khloe Kardashian bij thuiskomst met een cadeau

We kunnen de relatie van Khloe Kardashian en Tristan Thompson niet bijhouden. Een jaar geleden waren ze uit elkaar en tijdens de coronacrisis zaten ze samen in quarantaine om voor dochter True te zorgen. Ze werden zoenend gespot, Khloe ontvolgde Tristan en nu denken ze aan een volgende kind. Keeping Up With Khloe and Tristan is een dagtaak geworden.

Nu verrast Tristan haar bij thuiskomst met een cadeau.

Khloe Kardashian en Tristan Thompson

Er is dus behoorlijk veel gebeurd tussen Khloe Kardashian en Tristan Thompson. Nadat ze tijdens de coronacrisis samen in quarantaine zaten, leek de liefde tussen de twee toch weer op te bloeien. Ze werden tijdens Kims 40ste verjaardag zoenend gespot, even later ontvolgde Khloe hem weer op Instagram (drama) en volgens de laatste trailer van KUWTK denken ze nu aan een tweede kind.

Nu deelt Khloe Kardashian op Instagram dat Tristan Thompson haar verrast bij thuiskomst van de “girls trip” naar de Turks- en Caicoseilanden. Khloe deelt in een video hoe haar woonkamer volledig versierd is met rosegouden ballonnen en in gouden ballonletters: “Welcome Home”. Ook zien we een flink aantal roze en witte rozen in de woonkamer. Bij de Story zet ze, “Thank you TT.”

khloe kardashian tristan thompson
Instagram / @khloekardashian

Stormi’s verjaardag

De verrassing van Tristan komt na haar tripje naar de Turks- en Caicoseilanden. Daar waren Khloe en zussen Kylie, Kim en Kourtney voor de derde verjaardag van Stormi Webster. Stormi werd vandaag drie jaar en dat moest natuurlijk uitbundig gevierd worden. Voor de gelegenheid huurde Kylie Jenner een privévilla op het eiland en nodigde ze haar zussen en nichtjes uit.

Aan de verrassing bij thuiskomst te zien lijkt het er dus op dat Khloe en Tristan weer bij elkaar zijn. Ze maken er geen geheim van elkaar vaker te zien en zelfs een tweede kind te willen. Toch wachten we nog op een officiële bevestiging.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.