Inga Stoit
Inga Stoit Celebrity 4 jul 2022
Leestijd: 2 minuten

Adembenemend: Hailey Bieber schittert in roze corset jurk – ook geïnspireerd door Barbie?

De Barbie-trend is je vast niet ontgaan.. Menig celeb schittert in de meest mooie roze outfit. En nu dus ook Hailey Bieber die haar fantastische eigen draai aan deze heerlijke trend geeft.

Deze trend heeft alles te maken met de toekomstige speelfilm. In de film zullen onder andere Margot Robbie en Ryan Gosling te zien zijn. Maar het lijkt er nu toch echt op dat heel veel celebs deze trend vast helemaal eigen maken. Beroemdheden zoals Megan Fox, Khloé Kardashian en Hailey Bieber trekken allemaal hun beste roze outfits aan.

Hailey Barbie

Hailey postte een foto op haar Instagram account die adembenemend mooi is. Ze draagt een roze jurk van Versace, gestyled door Karla Welch. De mini jurk zit als een korset en wordt afgemaakt met spaghettibandjes. Een spaghetti band had een gouden logo detail. Ze maakte de look af met witte platform laarzen, en meerdere diamanten halskettingen van Tiffany & Co. Haar golvende haren glansden prachtig.

Niet alleen haar outfit is schitterend, op een van de foto’s zie je hoe perfect haar make up zit en dan met name hoe prachtig de kleur op haar lippen is. De aankomende Barbie film heeft social media volledig overgenomen. De film komt pas volgend jaar uit, maar het is overduidelijk dat iedereen zeer enthousiast is.

Wát een looks: Margot Robbie en Ryan Gosling gaan viral tijdens de opnames van de film ‘Barbie’

Film

De film (geregisseerd door Greta Gerwig) met in de hoofdrollen Margot Robbie en Ryan Gosling wordt momenteel gefilmd. Er is nog niks bekend over wat het plot van de film zou kunnen zijn. Er zijn alleen voortdurend veel beelden die lekken vanaf de set. En dat geeft vele celebs inspiratie om te schitteren in hun roze garderobe. Hailey Bieber kon natuurlijk niet achterblijven wat deze nieuwe trend betreft, en zij rockt ‘m like no other. Beoordeel haar fabuleuze look hieronder, we zijn benieuwd naar jouw mening.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.