Emma Toussain
Emma Toussain Films & Series 30 jun 2022
Leestijd: 2 minuten

Wát een looks: Margot Robbie en Ryan Gosling gaan viral tijdens de opnames van de film ‘Barbie’

Goed dat je er bent, want want we hebben wel héle leuke beelden voor je op deze donderdagochtend. De Australische actrice Margot Robbie en onze forever crush Ryan Gosling spelen samen in een nieuwe film over de iconische speelgoedpoppen – Barbie en Ken. Er circuleren inmiddels tientallen beelden rond van het stel in neonroze outfits, op rolschaatsen én met bijpassende zonneklepjes.

Come on Barbie, let’s go party..

Barbie

In een interview met The Hollywoord Reporter vertelt Margot Robbie over de film: ‘It’s the thing you didn’t know you wanted’. Ze runt zelf de productiemaatschappij achter de film samen met hubby en een goede vriend. Ze willen dan ook geen voorspelbaar verhaal vertellen, maar ervoor zorgen dat mensen Barbie in een ander licht zien.

Wij hadden ook niet verwacht dat we een film over Barbie (vandaag de dag) zó graag willen zien. We hebben vroeger vast allemaal wel een ander soort Barbie-film gekeken, denk aan de Notenkraker of het Zwanenmeer. Maar een échte live-action film, met de twee knapste acteurs van het moment? We’re down.

Het plot

Het schijnt zo te zijn dat Barbie zich niet helemaal gedraagt zoals Barbiepoppen dat horen te doen en dat ze daarom wordt verbannen uit ‘Barbieland’. Daarom gaat ze ervaren hoe de ‘echte’ wereld is en dan komt ze erachter dat haar idee van perfectie en geluk niet is wat het hoort te zijn.

Viral op TikTok

Er gaan nu tientallen video’s rond van Robbie en Gosling in volledig kostuum, terwijl ze aan het filmen zijn op Venice Beach.

@pvxiegf

“ready for fun?” THIS MF MOVIE IS MY ONLY WILL TO LIVE RN || #pvxiegf #barbiemovie #xyzbca #barbie #barbiemovies #barbie2023 #margotrobbie #americaferrera #fyp #viral

♬ original sound – V ❦

Wie spelen er nog meer in de film?

Er zijn een aantal goeie acteurs gecast, poeh. Denk aan Simu Liu, America Ferrera, Kate McKinnon, Will Ferrell, Issa Rae, Michael Cera en Ariana Greenblatt én Emma Mackey (bekend uit Sex Education) – die ook nog eens erg op Robbie lijkt.

Margot Robbie heeft caramelkleurig haar en een volle pony

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.