Fenna Brinkmann
Fenna Brinkmann Fashion 8 nov 2021
Leestijd: 1 minuut

Hailey Bieber verschijnt in de ultieme casual comfort-look met shorts en Uggs

Hailey Bieber is de koningin van comfortabele outfits. Samen met man Justin Bieber verschijnt ze keer op keer weer in de meest comfortabele outfits die wel chic ogen en vooral heel stylish zijn. Afgelopen vrijdag werd ze in Los Angeles in een outfit gespot die casual comfort een hele nieuwe definitie geeft.

En dat is onze nieuwe go-to outfit.

Hailey Bieber in casual comfort-look

Hailey Bieber werd gefotografeerd in bruine shorts met een matching shirt, die ze vervolgens combineerde met een Coach-vest inclusief patroon en afmaakte met een paar comfortabele Uggs inclusief witte sokken die ongeveer tot haar enkels komen. Ze combineerde de look met een aantal gouden kettingen en natuurlijk haar favoriete zwarte zonnebril, die je wel nodig hebt in het zonnige Californië.

Hailey liet haar haar los hangen en droeg een kleine tas onder haar schouder. Kortom, het is de perfecte look voor een relaxte dag in Los Angeles:

Gonzalo Marroquin/WireImage

Hailey Bieber post een video zonder make-up op Instagram

In een recent interview met Harper’s Bazaar vertelde Hailey Bieber over haar kledingstijl en hoe ze haar nieuwe looks probeert. “It took me years to feel comfortable as a model,” vertelde ze. “Now I’m a lot more adventurous and I try different things. You realize if it doesn’t work, it doesn’t work.” De laatste maanden zien we Hailey vooral in comfortabele looks op de straten van Los Angeles. Zo droeg ze eerder een oversized shirt met lange mouwen, blote benen, witte sokken en sneakers.

MEGA/GC Images

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.