Britta van Aggele
Britta van Aggele Beauty 30 sep 2021
Leestijd: 3 minuten

Half-up, half-down is de haartrend waar onze Instagram-feed vol mee staat

Of je je haar nou los of vast draagt: soms is het lastig om wat nieuws te bedenken. Je staat ‘s ochtends op, borstelt je haar, laat het los of doet het vast en je bent klaar. Lekker makkelijk, maar soms heb je behoefte aan iets spannenders. Half-omhoog, half-omlaag is de perfecte haartrend voor jou en je kan er veel verschillende kanten mee op.

The best of both worlds.

Haartrend

Niet alleen voor ons is deze trend een echte go-to, ook celebrities maken er veel gebruik van. Niemand minder dan The Queen’s Gambit actrice Anya-Taylor Joy, verscheen dit jaar op de Emmy Awards met haar platina haar half-omhoog en half-omlaag. Met een prachtige witte jurk en een killing make-up look was Anya helemaal klaar voor de Emmy’s.

Er is geen ​​kapsel zo leuk als half-omhoog, half-omlaag. Door een deel van je haar los te laten behoud je die maximale lengte, maar door een deel van je haar vast te maken is dit kapsel net wat spannender dan gewoon los. Bovendien is het de perfecte kans om wat meer pit aan je haar toe te voegen door te experimenteren met verschillende stijlen. Kortom: deze haartrend wil je echt proberen.

Half-omhoog, half-omlaag

Voor het haar wat je omhoog doet zijn er eindeloos veel mogelijkheden. Zo kan je het in een hoge paardenstaart knopen, er een vlecht in maken, een top bun creëren, space buns maken, het vastmaken met een haarklip of accessoires gebruiken om je haar te stylen. Op dezelfde manier zorgt één kapsel voor veel verschillende variaties.

Voor het haar wat je omlaag laat hangen zijn er ook wat verschillende opties. Zo kan je je haar mooi stijl houden, kan je ervoor kiezen om een mooie beach wave te creëren of kan je het krullen. Deze haar trend is perfect als je het was moment van je haar nog even wil uitstellen. Wat droogshampoo en je haar kan weer een paar dagen mee.

Inspiratie

Natuurlijk ben je nu toe aan een dosis Instagram-inspiratie en daarom hebben wij de leukste half-omhoog, half-omlaag haarstijlen voor je op een rij gezet:

1. Speel met accessoires

2. Vlecht

3. Top bun

4. Messy bun

5. Hoge staart

6. Krullen met een top bun

7. Haar strak naar achter

8. Voorste plukjes los

9. Space buns

10. Halve chignon twist

11. Meerdere vlechten

12. Met een clip

13. Vissengraat vlecht

14. Gevlochten haar met top bun

15. Haar vast met schuifjes

Welke stijl is jou favoriet?

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.