Gina Koninkx
Gina Koninkx Celebrity 25 mei 2022
Leestijd: 2 minuten

Dit wil je! Harry Styles die jou in slaap fluistert met een bedtime story

De stem van Harry Styles is sexy, eigen en warm. Geen wonder dat zijn hits miljoenen keren worden gestreamd. Als hij toch eens je vriendje zou zijn en je ‘s avonds in slaap zou fluisteren. Dat kan! Hoewel, dat hij je vriendje wordt is onwaarschijnlijk (sorry), maar dat hij je in slaap luistert is zo geregeld.

Overigens is niet alleen zijn stem sexy.

Harry Styles praat je in slaap met bedtime stories

In de ‘CBeebies Bedtime Stories’ van BBC worden kinderverhalen voorgelezen door celebrities. Op 23 mei was het de beurt aan niemand minder dan Harry Styles. Het verhaal dat hij voorleest, gaat over een huis gevuld met liefde en geluk. Het verhaal is hartverwarmend en kan iedereen gebruiken om verzekerd te zijn van een goede nachtrust vol zachtaardige dromen.

Het verhaal dat Harry Styles voorleest is weliswaar een kinderverhaal, maar geloof ons als we zeggen dat dit verhaal net zo geschikt is voor jou. De bedtime story duurt bij elkaar zo’n 5 minuten. Erg kort inderdaad, maar vanaf de eerste seconde dat je zijn stem hoort voel je je lichaam heerlijk ontspannen.

Kan je niet wachten om onder het genot van Harry’s stem in slaap te vallen? Hier vind je de aflevering van CBeebies Bedtime Stories van Harry Styles. Wees er snel bij want de aflevering staat nog maar 28 dagen online. Daarna kan het verhaal nog wel beluisterd worden maar alleen via de app van BBC.

Regé-Jean Page sprak eerder een bedtime story in

Niemand minder dan Regé-Jean Page van Bridgerton ging Harry voor. Say whut?! Geen twijfel, jij download as we speak de app van BBC om ook een avond onder het genot van de stem van The Duke of Hastings in slaap te vallen. Beter kan het eigenlijk niet worden. Slaap lekker!

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.