Britta van Aggele
Britta van Aggele Celebrity 15 nov 2021
Leestijd: 2 minuten

Harry Styles heeft een eigen beautymerk gelanceerd en wij zijn obsessed

Wij vragen ons af of er iets is wat Harry Styles niet kan en het antwoord daarop is waarschijnlijk nee. Harry Styles is niet alleen een ontzettend goede zanger en een mode-icoon, want de zanger heeft nu ook nog eens een eigen beautymerk genaamd ‘Pleasing’ gelanceerd en wij zijn nu al helemaal obsessed.

Wij willen alles hebben.

Harry Styles

Harry Styles is helemaal hot. Hij kan geweldig zingen en we zien hem hier en daar ook in films verschijnen. Dat hij goed kan zingen en acteren wisten we al, maar dat hij verstand heeft van cosmetica wisten we niet. Harry staat wel bekend om zijn bijzondere looks, maar een beautymerk lanceren hadden we niet zo snel aan hem gekoppeld.

Toch is het zo, want ‘Pleasing’ – het beauty merk van Harry – is sinds vandaag online en laat ons je een ding vertellen: ons winkelmandje staat helemaal vol. De collectie van Harry Styles bestaat uit nagellak en huidverzorging en de verpakkingen zien er net zo kleurrijk uit als Harry Styles zelf. Een echte match made in heaven als je het aan ons vraagt.

https://www.instagram.com/reel/CWTYc_4lWHf/?utm_source=ig_web_copy_link

Beautymerk

Eerder deze zomer gingen er al geruchten rond dat Harry een eigen beautymerk zou krijgen. Een fanaccount merkte namelijk op dat Harry Styles de merknaam ‘Pleased’ had gedeponeerd en het bedrijf werd beschreven als de ‘groothandel in parfums en cosmetica’. Nu is het merk vandaag officieel online gekomen en hebben we op social media gezien dat influencers de eerste Pleasing-producten hebben ontvangen.

De nagellak is apart of in een set verkrijgbaar. De set bestaat uit de vier kleuren: wit, gebroken wit, marineblauw en bubblegum parelmoerroze – of zoals Styles ze noemt: “Perfect Pearl”, “Pearly Tops”, “Inky Pearl” en “Granny’s Pink Pearls”. De nagellak set komt ook met een set nagelstickers om je nagels helemaal af te maken. Naast de nagelproducten zijn er twee skincare producten: de Pearlescent Illuminating Serum en The Pleasing Pen. De Pleasing pen bestaat uit twee rollers: een voor je ogen en een voor je lippen.

Reacties

Het Instagram-account van Pleasing werd massaal overspoeld met reacties. Fans zijn ontzettend enthousiast over het beautymerk van Harry Styles en dit laten ze weten in de comments. Zo schrijft een fan: “HARRY STYLES: FOUNDER, musician, songwriter, producer, dancer, actor, everything” en een andere fan reageert: “Excuse me, I’m freaking out.”

De producten zijn nu te pre-orderen en worden rond 29 november verstuurd. Wij weten niet hoe het met jullie zit, maar wij zijn nu al helemaal obsessed met Pleasing.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.