Britta van Aggele
Britta van Aggele Celebrity 15 nov 2021
Leestijd: 2 minuten

Zien: Kim Kardashian bespot zichzelf en haar drie echtscheidingen in bruiloftspeech

Aan het begin van dit jaar kwam het nieuws naar buiten dat Kim Kardashian en Kanye West gingen scheiden. Heel de wereld was op dat moment in shock, maar het was niet de eerste keer dat Kim Kardashian ging scheiden. Ze was namelijk van 2000 tot 2004 getrouwd met Damon Thomas en van 2011 tot 2013 met Kris Humphries. Kim kan er zelf om lachen, want de realityster bespot zichzelf en haar drie echtscheidingen in een speech op de bruiloft van Simon Huck.

Wij kunnen de zelfspot van Kim Kardashian wel waarderen.

Relaties van Kim Kardashian

Kim Kardashian is sinds de scheiding met Kanye West aan verschillende mannen gekoppeld. Zo dachten fans na haar presentator-debuut bij SNL dat Chace Crawford de nieuwe liefdesinteresse van Kim was, maar dit bleek helaas niet te kloppen. Niet lang daarna werd Kim Kardashian hand-in-hand gespot met Pete Davidson en het gaat er steeds meer op lijken dat de twee officieel aan het daten zijn.

Het stel werd begin november meerdere keren samen gespot, maar afgelopen week hebben we Kim en Pete niet samen gezien. Dit kan komen door het drukke schema van Kim. Ze had namelijk niet één, maar twee belangrijke bruiloften in haar agenda staan van niemand minder dan Paris Hilton en Simon Huck. Helaas zagen we Kim en Pete niet samen, maar Kim bespotte wel haar vorige relaties in een speech op de bruiloft van Simon Huck.

Speech

We zagen al dat Kourtney Kardashian en Travis Barker aanwezig waren op de bruiloft van Simon Huck. Kourtney gaf hier namelijk een nogal sexy lapdance aan haar verloofde. Maar Kourtney was niet de enige Kardashian die aanwezig was, ook Kim was van de partij. Kim hield namelijk een toespraak om het huwelijk te vieren en noemde hierin haar drie echtscheidingen.

In de speech zei de 41-jarige realityster, “When Simon asked me to talk [at the wedding], I was a little bit confused because I haven’t really figured out this marriage thing myself,” verwijzend naar haar huwelijken met Damon Thomas, Kris Humphries en Kanye West. “So I don’t know what kind of advice you think I’m gonna give to you guys tonight.”

kim kardashian bruiloft speech
Instagram / @tracyromulus

Ze vervolgde: “I have learned a lot, and I have some tips for you guys — aesthetically,” voordat ze het paar adviseerde om bij de trouwambtenaar weg te gaan wanneer ze hun eerste kus delen. “It ruins all the pictures, and sometimes that’s all you’ve got!” grapte Kim. Ze eindigde de speech met een ontroerende boodschap voor het pas getrouwde stel. “I have known you, Simon, for 15 plus years. Phil, I’ve known you for a long time, and I know that this is going to work. I know real love when I see it.”

Ontzettend lief!

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.