Daniëlle Pince van der Aa
Daniëlle Pince van der Aa Celebrity 5 feb 2021
Leestijd: 3 minuten

7 redenen waarom we zoveel van Harry Styles houden

Vanaf het moment dat we hem zagen (en hoorden) in One Direction zijn we smoorverliefd en van zijn looks en liedjes kunnen we maar geen genoeg krijgen. We hebben het natuurlijk over niemand minder dan Harry Styles. Van zijn feministische uitspraken tot zijn iconische fotoshoots – er zijn genoeg redenen om van deze man te houden.

We zouden gek zijn als we deze redenen niet even allemaal op een rijtje zouden zetten.

1. Hij vindt dat mannen en vrouwen gelijk moeten zijn

Misschien wel één van de grootste reden waarom we zo’n zwak hebben voor Harry Styles: hij is een ware feminist en vindt het ook zeker niet erg dit zo nu en dan te uiten. Op zijn Instagram staat bijvoorbeeld een iconische foto waar hij een balletpakje draagt.

Harry staat er al een tijdje om bekend dat hij strijdt voor gelijke rechten tussen mannen en vrouwen. Zo heeft hij bijvoorbeeld meegedaan aan de campagne #HeForShe. Ook in liedjes zoals Watermelon Suger en Woman wilt hij maar al te graag duidelijk maken dat vrouwen fantastisch zijn en daar heeft hij ook zeker gelijk in.

2. Hij is een fashion icon

Het is niet te ontkennen, want letterlijk álles wat Harry Styles draagt staat hem goed – zelfs dus een balletpakje. Tijdens zijn concerten, videoclips en optredens heeft hij altijd wel iets aan wat lekker out of the box is. Denk bijvoorbeeld aan deze coole look die hij droeg in zijn videoclip van Treat People With Kindness:

3. Hij houdt van zijn familie

De familie van Harry Styles heeft een speciaal plekje in zijn hart: wanneer hij geen optredens of andere afspraken heeft, is hij vaak bij hun te vinden. Zo heeft hij ook verschillende tattoos die staan voor zijn familie. Cute.

4. Hij is bescheiden

We houden van een bescheiden man en als er iemand is die bescheiden is, dan is het wel Harry Styles. Ondanks zijn enorme fanbase is hij altijd bescheiden. Hij is ontzettend lief voor zijn fans en heeft alles voor hun over. Toch vindt hij het soms moeilijk als hij ‘beroemd’ genoemd wordt. Hij vindt namelijk dat er veel belangrijkere dingen zijn dan dat en dat hij nog steeds dezelfde persoon is die hij was voordat hij beroemd werd. Ook vindt Harry het belangrijk hard te werken voor wat je wilt. Hij houdt er totaal niet van als dingen hem aangeboden worden zonder er zelf wat voor te doen.

5. Hij is een LGBTQ+ supporter

Harry wilt vooral dat je één ding weet wanneer je bij zijn concert bent: dat je wordt geaccepteerd en dat het een veilige en fijne plek is om te zijn. Hiermee doelt hij vooral op de LGBTQ+ community. Tijdens concerten zie je hem dus ook regelmatig met de gekleurde vlag zwaaien. Ook vindt hij het belangrijk dat bepaalde gendernormen besproken moeten worden. Een echte man, als je het ons vraagt.

6. Hij kan ontzettend goed zingen

Je wist dit vast al, maar we wilden het toch nog even benadrukken. Ondanks zijn geweldige persoonlijkheid heeft hij namelijk ook een prachtige stem.

7. Zijn haar ondergaat zo nu en dan een transformatie

In de loop der jaren heeft Harry verschillende coupes gehad: van lang tot wat korter. Het lange kapsel is (helaas) een tijd geleden afgeknipt, om zijn lange haar te doneren aan een goed doel. Welke haarstijl van Harry Styles is jouw favoriet? Je vindt hier een tijdlijn van Harry’s coupes door de jaren heen.

Fans en andere celebrities komen op voor Harry Styles na kritiek op zijn Vogue-cover

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.