Rosalin Doodeman
Rosalin Doodeman Celebrity 13 jun 2023
Leestijd: 2 minuten

Harry Styles wordt vanwege dit optreden bij Slane Castle vergeleken met Freddie Mercury

Harry Styles is een van de meest bekende en populaire artiesten uit deze tijd. Zijn concerten zijn altijd binnen no time uitverkocht en hij heeft een fan base waar je u tegen zegt. Het is dan ook geen verrassing dat hij nog wel eens vergeleken wordt met grote namen, maar Freddie Mercury? Die vergelijking is tot stand gekomen na een optreden van afgelopen weekend tijdens Slane Festival.

Harry Styles tijdens The Slane Festival

Slane Festival is het grootste concert wat Ierland kent en over de hele wereld bekend. Het wordt gehouden bij Slane castle, vandaar ook de naam. Sinds 1981 treden de grootste artiesten hier op en dit jaar was Harry Styles aan de beurt. Na het concert trokken mensen massaal naar TikTok om hun mening te geven over het concert. Harry werd vervolgens door de meesten vergeleken met Freddie Mercury, en wij snappen deze vergelijking helemaal.

Harry en Freddie

Freddie Mercury is een legende in de muziekwereld, dus om met hem vergeleken te worden is een big deal. Harry’s optreden afgelopen zaterdag wordt pal naast het concert van Queen in 1986 gezet, wat toen ook op de gronden van Slane was. We moeten eerlijk bekennen, de vergelijking (van het publiek en dus populariteit) is terecht. Zo’n 80 duizend man stond te dansen en te springen bij Harry. Een foto die is gemaakt van hem lijkt sprekend op een beroemde foto van Freddie Mercury tijdens Queens concert. Daarom plaatsen mensen nu massaal de twee foto’s naast elkaar in de TikToks.

@dinasunline

Queen and now Harry 🔥👑 #queen #harrystyles #loveontour #slane #concert

♬ original sound – GrimEditz

@annipanni05

They both had one of their “i made it moments” at slane castle❤️ #harrystyles

♬ well be alright – favsoundds

Een concert voor in de geschiedenisboeken

De As It Was zanger was een verrassingsboeking voor het eerste Slane-optreden sinds de pandemie. De laatsten die hier mocht optreden was Metallica in 2019. Hit na hit zette Harry het terrein op stelten en liet hij fans achter met een lach en een traan. Het wordt nu al beschreven als een van de beste concerten die het Slane Festival heeft gekend en daar zijn wij het zeker mee eens. Harry had dan ook op het einde zijn welverdiende ‘I made it’ moment, waarbij hij geëmotioneerd naar het publiek keek.

Zendaya wordt om déze reden geweigerd door restaurant in Rome

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.