Anne Smits
Anne Smits Celebrity 13 jun 2023
Leestijd: 2 minuten

Zendaya wordt om déze reden geweigerd door restaurant in Rome

Dat er hier en daar weleens een celebrity uit een restaurant wordt gezet, is niet nieuw. Zo werden Gerard Piqué en zijn vriending Clara Chia recent nog geweigerd bij een restaurant in Barcelona, aangezien de eigenaar nogal een Shakira-fan was. En deze keer is het de beurt aan Zendaya. De 26-jarige Euphoria-actrice leidt een gelukkig leven met de ideale schoonzoon Tom Holland en zorgt normaal gesproken dan ook nauwelijks voor juicy verhalen. Tot nu.

Awkward..

Restaurant in Rome weigert Zendaya vanwege haar outfit

Zendaya was het afgelopen weekend in Italië vanwege de opening van Bulgari’s nieuwe hotel, Bulgari Hotel Roma. Volgens TMZ zou de actrice zaterdag geen toegang hebben gekregen tot een restaurant vanwege een strikte dresscode waar Zendaya niet aan zou voldoen. De actrice droeg een casual-outfit met een beige cargobroek en zwarte tubetop. Het restaurant Terrazza Borromini in Rome vereist een ‘smart casual’-stijl en aan daar paste haar look volgens de medewerkers van het restaurant niet bij.

Zendaya’s management reageert

Zendaya’s vertegenwoordiger, Scott Newman, reageert op de nogal gênante situatie. Pagesix vermeldt dat Newman verklaart dat de situatie “volkomen onjuist is”. Zo zou Zendaya zich bij aankomst bij het restaurant hebben beseft dat ze al eerder bij dit restaurant hebben gegeten waarna ze weer vertrokken om ergens anders hun avond door te brengen. De outfit van de actrice heeft volgens Newman dus niks met het vertrek te maken.

De romance tussen Zendaya en Tom

Als we het over Zendaya hebben, brengen we ook maar al te graag een ode aan de romance met Tom Holland. De geruchten dat de twee aan het daten zijn, ontstonden tijdens de opnames van de film “Spiderman: Homecoming” in 2017 waar ze beiden in speelden. Pas jaren later bevestigde het stel hun relatie. Hoewel de twee hun relatie redelijk privé houden, kunnen we heel af en toe een glimp opvangen van het stel op sociale media.

Zendaya treedt voor het eerst in 7 jaar op bij het tweede weekend van Coachella

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.