Britta van Aggele
Britta van Aggele Beauty 1 feb 2022
Leestijd: 2 minuten

Deze hartjes nailart-hack is perfect voor Valentijnsdag en heel makkelijk te maken

Op Instagram en TikTok komen dagelijks de mooiste nailart creaties langs. Van abstracte nailart-designs tot de ‘barely there’ nailart-trend: nailart is aankomend seizoen weer helemaal hot and happening. Wij zijn ook obsessed met deze trend, maar de ontwerpen zijn helaas vaak niet goed zelf te creëren. Dan kan je natuurlijk naar een nagelstylist, maar soms wil je ook zelf je nagels versieren. Dan is deze hartjes nailart-hack perfect voor jou.

Het enige wat je nodig hebt is een bobby pin.

Hart nailart

Valentijnsdag is in aantocht en dan willen we er natuurlijk tiptop uitzien. Helaas zijn wij niet de enigen die dit willen. Waarschijnlijk zitten alle nagelsalons op dit moment al compleet volgeboekt en we weten allemaal hoe lastig het is om zelf zo’n nailart-design te creëren. Toch zijn we nu een hack tegengekomen die daar wel eens verandering in zou kunnen brengen.

Een van onze favoriete Insta-nagelartiesten – Melanie van @overglowdit – heeft een mini tutorial geüpload die ons precies laat zien hoe het moet. Het enige wat je nodig hebt is blanke en rode nagellak, een bobby pin en een kleine Satéprikker.

Deze 7 makkelijke nailart-trends voor aankomende herfst zijn het waard om uit te proberen

Tutorial

De methode is ontzettend gemakkelijk in gebruik. Je begint met het zetten van twee rode stippen in het midden van je nagel met een bobby pin. Deze verbind je vervolgens aan elkaar door met een tandenstoker twee rode strepen op je nagel te maken. Uiteindelijk vul je het hartje verder in met rode nagellak door weer gebruik te maken van de bobby pin.

Op de foto van Melanie is te zien dat haar hele nagel onder de hartjes zit en dit kan je natuurlijk zelf ontwerpen. Je kan het bij één hartje houden, maar je kan er ook voor kiezen om je volledige nagel te versieren. En aangezien Valentijnsdag nog een paar weken verwijderd is, hebben we genoeg tijd om uitgebreid te oefenen.

Van een French manicure tot stipjes: deze 16 simpele nailart-ontwerpen kan iedereen maken

Reacties

Bij volgers lijkt deze nailart-hack ook erg in de smaak te vallen. Ze reageren namelijk massaal onder de video van Melanie. Zo schrijft een volger: “this is exactly what i needed!! thanks for this 😍.” Andere volgers schrijven: “So cute!!! Will be trying this for valentines 😍”, “Ahhh this is so helpful!! Thank you!” en “You really look out for the gals and pals! Thank you for this Mel! So excited to do my vday mani after seeing all your recent posts 🤗💕”

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.