Rosalin Doodeman
Rosalin Doodeman Celebrity 27 jun 2023
Leestijd: 2 minuten

Hartverwarmend: Lewis Capaldi krijgt last van gilles de la tourettes op Glastonbury, maar fans springen bij

Lewis Capaldi is een van de grootste artiesten die wij vandaag de dag kennen. Met de komst van zijn documentaire Lewis Capaldi: How I’m Feeling Now hebben we een kijkje gekregen in het leven van de zanger en de struggles die hij ervaart met het hebben van gilles de la tourettes. Hier heeft hij ook last van op het podium – zoals we al wel vaker hebben gezien – en tijdens zijn optreden in Glastonbury was het weer raak.

Gelukking zijn de fans er om de dag te redden.

Lewis Capaldi in Glastonbury

Tijdens zijn show in Glastonbury kreeg Lewis het even zwaar. Zijn tourettes werden zo erg dat hij niet meer door kon zingen. De mensen die bij zijn concert waren namen vervolgens de leiding. Uiteindelijk zorgde dit voor een hartverwarmend einde van het concert, ook al was het natuurlijk niet hoe Lewis zijn concert af wilde sluiten.

@tammioli

Lewis Capaldi at Glastonbury. @Lewis Capaldi I feel you really need to take some time to yourself it’s clear you are struggling right now. We will all still be here when you return ❤️ #lewiscapaldi #glastonbury #torettes #johnlogitech

♬ Get You The Moon – Kina

Artiesten met tics

Lewis Capaldi is niet de enige artiest die gilles de la tourettes heeft. Billie Eilish vertelde in een interview met David Letterman van vorig jaar dat zij er zelf ook last van heeft. Ook vertelde ze dat er veel artiesten zijn die er nog niet mee naar buiten zijn gekomen, maar er wel mee moeten dealen.

De beste fanbase

De reacties op het concert zijn vooral bezorgd. Fans van Lewis hopen dat het snel beter gaat met de zanger, want de tourettes worden voornamelijk erger bij stress en gespannenheid. Ondertussen blijven ze hard meezingen met de nummers, ondanks dat dat voor Lewis af en toe niet lukt. In de documentaire is al laten zien dat Lewis hulp probeert te zoeken, maar het zal waarschijnlijk nog wel even duren voordat hij er minder last van heeft. Fans zeggen dat ze het niet erg vinden om even te wachten als dat betekent dat de gezondheid van Lewis vooruitgaat.

Kris Jenner’s geheim van moederschap: ‘Waarom denk je dat ik elke dag om 5 uur een wodka dronk?’

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.