Emma Toussain
Emma Toussain Entertainment 29 okt 2022
Leestijd: 2 minuten

Acteur Henry Cavill is officieel van de markt en neemt zijn prachtige vriendin mee naar première Enola Holmes 2

Je hebt van die mannen, die lijken wel perfect. De juiste lengte, sportief, een goed gebit, altijd vrolijk én rete charmant. Gooi daar ook nog wat talent en #workethic bij en je hebt ons helemaal. Henry Cavill is één van die mannen. De acteur is razend populair door zijn goede looks, kan perfect acteren en hij zorgt ook nog eens goed voor zichzelf.

De Brit was aanwezig op de première van Enola Holmes 2, waarin hij de rol van grote broer Sherlock Holmes speelt. Hij bracht voor het eerst vriendin Natalie Viscuso mee en de twee zijn een prachtig setje.

Henry Cavill en Natalie Viscuso op de rode loper

Oké, we wisten eigenlijk al langer dat Henry van de markt was. Vorig jaar maakte hij ‘t namelijk al Insta-official met Natalie, maar de twee houden hun love life liever privé. Logisch natuurlijk, maar daarom wel extra leuk dat hij haar wél meenam naar de première van zijn nieuwste film.

De knappe Natalie heeft een carrière waar je u tegen zegt, dus denk maar niet dat ze voor huisvrouw speelt. Ze is namelij de vice president van Television and digital studios bij Legendary Entertainment. Legendary is een van de bedrijven achter de films Man of Steel, waar lover Henry ook in speelde, én Enola Holmes.

Fun fact: Natalie was in 2005 te zien in My Super Sweet Sixteen. De beschrijving van de aflevering luidde: “At 15 years old, Natalie is now living in a $5 million house and cruising around town in her dad’s Bentleys and Ferraris. What more could she want? How about being the most popular girl at school?” Oké, ze komt dus wel uit een rijke familie. Good for her, toch?

Het koppel verscheen dus op de rode loper van Enola Holmes 2 en zagen er prachtig uit. Toen werd deze foto gemaakt:

Netflix's "Enola Holmes 2" World Premiere
Henry Cavill en Natalie Viscuso. Taylor Hill/FilmMagic

Enola Holmes 2

Henry speelt dus Sherlock, dé Sherlock, in Enola Holmes. De vervolgfilm ging afgelopen week in première en is binnenkort te zien voor het grote publiek. Kijk de trailer van deel 2 alvast hieronder:

Deze Nederlandse en Britse royals gebruiken niet hun echte naam

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.