Emma Toussain
Emma Toussain Entertainment 29 okt 2022
Leestijd: 1 minuut

Kardashian-fans worden gek na zien van ‘volwassen’ Chicago West in nieuwe fotoreeks

De Kardashians houden van uitpakken. Kerstkaarten, verjaardagsfeestjes, premières.. alles is groots. Kim’s kids zijn inmiddels allemaal de peuterjaren voorbij en krijgen daarom ook een grotere rol tijdens de feestdagen. Aanstaande maandag vindt Halloween plaats en de middelste Kardashian-dochter verkleedde haar kids als The Icons: ‘Aaliyah, Sade, Snoop en Easy E.’ Fans worden vooral gek na het zien van Chicago west, de tweede dochter van Kanye en Kim. Ondanks haar leeftijd (4!) lijkt ze wel een volwassen dametje.

Chicago West gaat viral als ‘volwassen’ Sade

Chi West mag dan pas vier jaar oud zijn, ze lijkt al een echte tiener in de Halloween-foto’s van het gezin. Ze is verkleed als Sade Adu in het nummer Smooth Operator uit 1980. Met haar lange vlecht, denim blousje en grote gouden oorbellen zou ze zo maar 15 jaar kunnen zijn. Bekijk de hele fotoreeks, gemaakt door fotograaf Greg Swales, hieronder:

North is gekleed als Aaliyah in haar iconische Tommy Hilfiger commercial in de jaren 90. Zoons Saint en Psalm gaan voor de looks van Snoop en Easy E.

Veel volgers van Kim zijn dan ook stomverbaasd door volwassen look van haar dochter. “Chicago is coming for kendall’s head 😍”, reageert een fan. Een modelletje in de dop, zo te zien. “Chicago eating everybody up as usual!!!!!” en “Chicago slayed!!!!!”, zo wordt de kleine meid volop gecomplimenteerd.

Chicago West lijkt precies op Kim Kardashian in haar nieuwste Instagram-foto

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.