Karlijn van Spankeren
Karlijn van Spankeren Events 15 dec 2022
Leestijd: 2 minuten

Feesten in kerstsferen? Het Amsterdamse Winterparadijs opent vandaag haar deuren in de RAI

Moet jij nog een beetje in de kerststemming komen en heb je zin om wat leuks te doen dit weekend? Dan hebben wij goed nieuws voor je. Vandaag opent het Amsterdamse Winterparadijs haar deuren in de RAI en geloof ons, daar wil je heen met je vrienden.

Nog geen kerstgevoel? Dat komt hier wel goed!

Het Amsterdamse Winterparadijs opent vandaag

Van 15 december tot en met 1 januari 2023 wordt de RAI Amsterdam (in-& outdoor) wederom omgetoverd tot dé plek voor jouw ultieme winterbeleving. En met winterbeleving bedoelen we schaatsen, om vervolgens te snacken bij Van Dam, om vervolgens veel Gluhwijn te drinken en te dansen in de Apres Skihut.

Zowel overdag als ’s avonds is er genoeg te beleven. Schaats onder een deken van lichtjes op de 3400 m2 grote binnen- en buitenschaatsbaan, ontdek het prachtige uitzicht over Amsterdam vanuit het mega reuzenrad of de hoge zweefmolen en glij van de tube slide op échte sneeuw. Vier de avond in het Après-Ski Dorp of op het winterfeest met Tino Martin, Xander de Buisonjé en Terug naar Toen.

Wat is er allemaal te doen?

De vraag is eerder: wat niet? Want het is erg verleidelijk om je meteen naar de bar (en het eten!) te bewegen, om daar vervolgens tot twee uur ‘s nachts te blijven staan – maar er is zoveel meer te doen. Het liefst ga je wat eerder het terrein op, zodat je kan deelnemen aan de verschillende winterse activiteiten.

Ja kan op het Amsterdams Winterparadijs een potje curling doen tegen je beste vrienden, schaatsen op de binnen- en buitenbaan, in het reuzenrad, naar de winterbioscoop, in het doolhof, je balans testen in de cakewalk, langlaufen, marshmallows roosteren, ijsracen en tubesliden. Dit was nog lang niet alles, maar je begrijpt het idee.

Eten en drinken op het Amsterdamse Winterterras

Zoals je gewend bent, verzamelen verschillende horecabegrippen uit Amsterdam zich in de RAI om hun signature dishes te bereiden. Eet een hapje bij Van Dam, BAUT, Ron Gastrobar of ‘T Heemelrijck.

Het Amsterdamse Winterparadijs is vanaf vandaag tot en met 1 januari iedere dag geopend, in het weekend van 09:00 tot 02:00 en doordeweeks van 09:00 tot 01:00. Tickets haal je op de website van Het Amsterdamse Winterparadijs.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.