Karlijn van Spankeren
Karlijn van Spankeren Festivals 3 jul 2023
Leestijd: 3 minuten

Het festivalseizoen is nog niet klaar: deze feestjes wil je bezoeken komende weken

Omdat we al flink wat festivals achter de rug hebben, voelt het alsof het festivalseizoen bijna weer ten einde is. Maar niets is minder waar. Er komen nog een heleboel parels van feestjes aan wij zetten ze op een rij.

Haal maar vast je tickets, want deze gaan uitverkopen.

Deze feestjes wil je bezoeken komende weken

Of houd TicketSwap goed in de gaten, want sommige zijn al door alle kaarten heen.

Awakenings Summer Festival | 7 t/m 9 juli

Hilvarenbeek is de nieuwe thuisbasis van het Awakenings Summer Festival. Al dik 25 jaar geeft Awakenings toonaangevende technofeesten. Eerst in de Gashouder, toen in Spaarnwoude en nu in Hilvarenbeek. Waarom die locatie? Omdat ze het dan groots kunnen aanpakken en geloof ons, dat doen ze. Onze favorieten op de line-up zijn onder anderen KI/KI, Amelie Lens en Honey Dijon.

Vunzige Deuntjes | 8 juli

Een heel ander soort festival, maar minstens net zo leuk. Vunzige Deuntjes vindt op 8 juli plaats in het Amsterdamse Bos. Vunzige Deuntjes is al jaren een begrip in Nederland en België. Zo is het concept jaarlijks op ruim 100 evenementen te vinden en trekken ze met hun eclectische hiphop, dancehall en r&b-muziek een diverse mix van zo’n 100.000 bezoekers.

Intercell Outdoor: Summer Groove | 15 juli

Op zaterdag 15 juli geeft Intercell een feest op onze favoriete locatie in Amsterdam: De Binnenplaats. Met achter de decks de volgende namen Baugruppe90, Chlär, Daria Kolosova, I-Ro, Julian Muller en Rosati (live).

PIV Festival | 15 juli

Als je van house houdt, omcirkel dan 15 juli in je agenda. Platenlabel PIV organiseert namelijk hun eigen festival in Velsen-Zuid. Onder andere Prunk, Kerri Chandler, Dennis Quinn en Benny Rodrigues staan op de line-up.

Milkshake Festival | 29 en 30 juli

Precies één week voor Pride vindt het meest extravagante festival van het jaar plaats in het Westerpark. We hebben het natuurlijk over Milkshake Festival. Nu al compleet uitverkocht, maar wie weet heb je mazzel op TicketSwap.

Loveland Festival | 12 en 13 augustus

Begin augustus betekent één ding: Loveland festival. Ook dit jaar hebben ze weer een knaller van een line-up, met onder anderen Mall Grab, Adam Beyer, Eric Prydz, Kettama en Joseph Capriati.

Lowlands | 18 tot 20 augustus

Ja, natuurlijk hoort Lowlands ook in dit rijtje thuis. Vorig jaar wist Lowlands hun bezoekers ook al te verrassen met een A-klasse line-up. Onder andere Jack Harlow, Lewis Cappaldi en Stromae stonden op het podium. Dit jaar doen ze er gewoon nog een schepje bovenop en boeken ze niemand minder dan freakin‘ Billie Eilish.

Onder de Rader | 26 augustus

Het festival met misschien wel de meest spraakmakende locatie én line-up. Op een vliegbasis in Twente, draaien op zaterdag 26 augustus dj’s als Peggy Gou, I Hate Models, KI/KI en 999999999.

Draaimolen Festival | 8 en 9 september

In Tilburg is het feest begin september. Draaimolen festival staat bekend om z’n line-up en vooral om de Strangelove-stage die Job Jobse er host. En goed nieuwd: KI/KI gaat er draaien, samen met een mystery guest.

 

 

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.