Anne Smits
Anne Smits Fashion 8 feb 2023
Leestijd: 2 minuten

Het internet is in de ban van de ‘no pants’ trend en zo draag je ‘m

Als je dacht dat je alle trends al een keer voorbij hebt zien gekomen, dan heb je het mis. Want de ‘no-pants’ trend is dé trend van dit moment. We spotten ‘m al bij Kendall Jenner, maar nu ook bij de Nederlandse Benthe Liem. Hoe de trend werkt? Nou gewoon, je laat je broek in de kast liggen en je bent ready to go.

Laat die broek maar lekker thuis

Kendall Jenner en Julia Fox doen mee aan de de ‘no pants’ trend

Van afgeknipte broekspijpen over je hoge boots tot aan een tasje waar nog geen pakje kauwgom in past: niks is te gek in the world of fashion. Maar om te blijven opvallen, gaan de celebs af en toe nogal ver met opvallende ideeën.

We hebben een aantal jaartjes kunnen wennen aan de welbekende bikershort. Maar aan deze trend lijkt een einde gekomen. Zo heeft de bikershort inmiddels plaatsgemaakt voor de ‘no pants’. Ja, je leest het goed. Geen broek dus. We zagen eind vorig jaar al dat Kendall Jenner de deur uit ging in slechts een panty en ook Julia Fox verscheen in een schaarsgekleede fit, zonder broek.

Hoe werkt de ‘no pants’-trend?

De trend is inmiddels ook naar ons kleine kikkerlandje overgewaaid. Zo laat onder andere Bente Liem op haar Instagram zien dat we onze broek deze winter nog even in de kast kunnen laten liggen. Ze verschijnt in een gehele grijze outfit met in plaats van een broek, slechts een legging. Ben je helemaal weg van deze trend? Je kan de trend op verschillende manieren stijlen. Draag zoals Kendall of Bente een panty, legging of maillot met eventueel een trui of blazer die de booty area iets wat bedekt. Is niks jou te gek? Kies dan voor een (mannen)-boxer en draag ‘m als short. Wacht dan wel nog even tot het wat warmer wordt, anders zit je straks met een blaasontsteking…

Hailey Bieber droeg zojuist een ultrakort broekje en deelt een foto op Instagram

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.