Karlijn van Spankeren
Karlijn van Spankeren Love & Life 8 feb 2023
Leestijd: 2 minuten

Een nachtje weg met Valentijn of Galentine’s? Dit zijn de fijnste plekken om aan de drukte te ontsnappen

Op 14 februari is het de perfecte dag om eens een nachtje niet thuis te slapen, maar in een prachtig hotel. I mean, alles voor de liefde toch? Wij zetten de fijnste plekken op een rij waar jij samen met je lover, vriendinnen of familie aan de Valentijns-gekte ontsnapt.

Want je hoeft echt geen relatie hebben om 14 februari te vieren.

De fijnste hotels om Valentijnsdag of Galentine’s Day te vieren

Wacht niet te lang met het boeken van een kamer, want het belooft een drukke boel te worden.

Pillows Maurits at the Park | Amsterdam

Ervaar de unieke combinatie van het groene Oosterpark en het bruisende centrum van Amsterdam bij Pillows Grand Boutique Hotel Maurits At The Park. En het beste aan alles: onze twee favorieten Spring Cafe Brasserie en VanOost zijn gevestigd in dit prachtige hotel.

The Unbound | Amsterdam

De perfecte get away heb je natuurlijk bij The Unbound: weg van alle stadsdrukte. Vlak naast de Tuinen van West vind je het schattige park van The Unbound, waar alle houten hutjes staan.

Heavens Hotel | Hoorn

Overnachten in een oude kerk? Dat kan bij Heavens Hotel in Hoorn. Omgeven door de rijke geschiedenis van deze voormalige VOC-stad in West-Friesland, slaap je in een modern en luxueus hotel dat vroeger een kerk was. Bij restaurant The Saint hebben ze speciaal voor Valentijn een prachtig menu samengesteld.

Hotel Indigo | Den Haag

Bij Hotel Indigo in Den Haag slaap je op een koninklijke locatie, tegenover Paleis Noordeinde. Authentieke kenmerken in het hotel vertellen het verhaal van de voormalige Nederlandsche Bank uit 1883, wat een bijzondere sfeer aan de overnachting toevoegt.

Conservatorium Hotel | Amsterdam

Na een heerlijk diner bij TAIKO meteen doorrollen je bed in? Dat kan in het Conservatorium Hotel. Het hotel bevindt zich in de oude Rijks Postspaarbank, pal naast het bruisende museumplein. Ze bieden er nu een Valentijns-arrangement aan, inclusief champagne ontbijt en duobehandeling in hun geliefde spa Akasha.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.