Demi de Ruiter
Demi de Ruiter Entertainment 13 apr 2022
Leestijd: 2 minuten

Het vijfde seizoen van Selling Sunset krijgt een speciale reünie-aflevering: dit is alles wat we tot nu toe weten

Hoewel we nog tot 22 april moeten wachten op de release van het vijfde seizoen van Selling Sunset, is er al wel ontzettend leuk nieuws omtrent deze serie naar buiten gekomen.. Er komt namelijk een reünie-aflevering! Wij hebben alle details voor je op een rijtje gezet.

YES!!!

Seizoen 5

Na al het drama dat zich afspeelde in seizoen 4, zoals de ruzie tussen Christine Quinn en Emma Hernan, belooft ook seizoen 5 ons zéker te gaan entertainen. Een tijdje terug bracht Netflix al een teaser uit van seizoen 5. Mocht je deze nog niet gezien hebben, we hebben ‘m hieronder voor je neergezet:

In de teaser van het nieuwe seizoen is te zien dat Chrishell Stause en Jason Oppenheim hun relatie bekendmaken aan de andere leden van The Oppenheim Group. Dit zal ongetwijfeld drama met zich mee brengen.. als we zo naar de reacties van de cast-leden in de teaser kijken. Daarnaast heeft Mary Fitzgerald, die ondertussen goede vriendinnen met Chrishell is geworden, ook een relatie met Jason gehad. Dit nieuws zal dus zéker iets met haar doen. Als dat maar goed gaat..

Selling Sunset reünie aflevering

Voor de eerste keer in de geschiedenis van Selling Sunset zal er een speciale reünie-aflevering komen na het vijfde seizoen. De aflevering zal op 24 april, 2 dagen na de release van het nieuwe seizoen op Netflix, opgenomen worden in Los Angeles. De releasedatum van deze aflevering is nog niet bekend.

In de reünie-aflevering zal de hele cast van Selling Sunset te zien zijn. Jason Oppenheim, Brett Oppenheim, Chrishell Stause, Christine Quinn, Mary Fitzgerald, Heather Rae El Moussa, Maya Vander, Davina Potratz, Emma Hernan, Vanessa Villela én het nieuwe gezicht van de show, Chelsea Lazkani, zullen dus allemaal aan het woord komen. Dat kan maar één ding betekenen: DRAMA.

Wij wachten in volle spanning af en kunnen niet wachten op seizoen 5 én de reünie!

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.