Josephine van Bonzel
Josephine van Bonzel Entertainment 1 feb 2024
Leestijd: 3 minuten

Hier en in deze volgorde kijk je de geweldige ‘After’-films

In oktober 2023 kwam het vijfde – en laatste – deel uit van de reeks ‘After’-films: After Everything. De romantische dramafilms gebaseerd op de romans van Anna Todd zijn een echte hit, bleek afgelopen jaren. In 2019 kwam het eerste deel uit. Deze viel bij het publiek al erg goed in de smaak. Daarna volgden er vier andere delen, die even goed werden ontvangen. Maar wat is nu de juiste volgorde om de After-films op te kijken?

Echter, door de vergelijkbare titels van de films, kunnen we ons voorstellen dat het moeilijk is om te onthouden wat precies de juiste volgorde is van de filmreeks. Om daarbij verwarring te voorkomen, hebben wij de films op chronologische volgorde voor je op een rijtje gezet.

Kijkers klaar? Bingen maar! En als je alle films gekeken hebt, dan wil je vast aan dit lijstje beginnen.

De juiste After-films volgorde

In deze populaire filmreeks wordt het leven en de romantische relatie van Tessa Young en Hardin Scott gevolgd. Tessa is een ambitieuze en brave studente, terwijl Hardin een rebelse en mysterieuze jongen is. Vanaf de ontmoeting bestaat hun relatie al uit een en al passie en onzekerheid. Tijdens hun relatie overwinnen de twee lovebirds verschillende obstakels, zoals grote persoonlijkheidsverschillen en vertrouwensissues. Samen proberen ze te werken aan een toekomst.

Nu is het misschien wel duidelijk dat After Everything het laatste deel is van de filmreeks omdat deze afgelopen jaar uitkwam. Maar hoe weet je nou in welke volgorde je de films kijkt? Wij zetten het voor je op een rij.

1. After.

Tessa Young gaat als volleerde en toegewijde student beginnen met haar studie aan de Universiteit. Waar ze denkt een plichtsgetrouwe dochter en een loyale vriendin te zijn voor haar middelbare school vriendje, blijkt niets minder waar. Op het moment dat ze de mysterieuze Hardin Scott ontmoet, wordt alles in twijfel getrokken.

Hier kijk je deze film

2. After We Collided

Hardin en Tessa gaan in de tweede film door de nasleep van hun relatiebreuk. Terwijl Hardin terugvalt in een aantal slechte gewoontes, krijgt Tessa, gewapend met een nieuw zelfvertrouwen, de stage van haar dromen bij uitgeverij Vance. Terwijl ze bij Vance werkt, trekt ze ook de aandacht van haar knappe nieuwe collega Trevor, die precies het soort man is waar ze bij zou moeten zijn.

Hier kijk je deze film

3. After We Fell

Tessa en Hardins liefde heeft zoveel doorstaan, maar nu staan ze voor een van de grootste uitdagingen van hun relatie nu Tessa aan een spannend nieuw hoofdstuk van haar leven begint. Terwijl ze zich voorbereidt om naar Seattle te verhuizen voor haar droombaan, bereiken Hardins jaloezie en onvoorspelbaar gedrag een hoogtepunt. Dreigt dit het einde te worden van hun intense relatie?

Hier kijk je deze film

4. After ever Happy

In After Ever Happy staan Tessa en Hardin op een kruispunt. Blijft Tessa proberen om hun relatie te redden, of is het tijd om zichzelf te redden? Terwijl Hardin in Londen blijft na de bruiloft van zijn moeder en dieper wegzakt in de duisternis, keert Tessa terug naar Seattle en ondergaat een tragedie. Als ze willen dat hun liefde overleeft, zullen ze eerst aan zichzelf moeten werken.

Hier kijk je deze film

5. After Everything

In het vijfde en laatste deel van de After-films worstelt Hardin met zichzelf. Hij is kapot van de pijnlijke breuk met Tessa en vertrekt naar Portugal. In de hoop Tessa terug te winnen, realiseert hij zich dat hij zijn leven moet beteren voordat hij de ultieme verbintenis kan aangaan.

Hier kijk je deze film

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.