larasteenvoorden
larasteenvoorden Entertainment 1 feb 2024
Leestijd: 3 minuten

5 nieuwe films en series op Netflix die je wil zien als je Valentijnsdag op de bank gaat doorbrengen

Ahhh februari, Valentijnsdag staat voor de deur. Terwijl je vriendinnen al druk zijn met het uitzoeken van mierzoete gifts, besteed jij je vrije tijd het liefst op de bank met een zak chips en goede series of films. Tijd om wat nieuwe titels te bingen op Netflix!

Deze maand worden er weer wat gloednieuwe titels live gezet op de populaire streamingdienst. En ze hebben allemaal wel iets met de liefde te maken: good or bad. Zit er wat tussen voor jou?

Serie: One Day

Studenten Emma (Ambika Mod) en Dexter (Leo Woodall) leren elkaar kennen op 15 juli 1988 en er ontstaat een diepgaande vriendschap. De romantische dramaserie volgt het stel twintig jaar lang en steeds op 15 juli. Star-crossed lovers of wordt het een sprookje?

Komt de titel je bekend voor? Dat kan kloppen, het verhaal is al eens verfilmd in 2011. Toen zag je Anne Hathaway en Jim Sturgess op het witte doek.

One Day is vanaf 8 februari te zien op Netflix.

Film: Players

Een groepje vrienden heeft een heel spelboek bedacht vol versiertrucs, die ze regelmatig toepassen. Een beetje zoals Barney Stinson in How I Met Your Mother met zijn ‘playbook’. Maar wanneer Mack (Gina Rodriguez) de charmante Nick Russell (Tom Ellis, die je misschien kent uit Lucifer) leert kennen, wil zij meer dan een avondje plezier en begint de groep aan een uitgebreid plan om Mack aan de man te helpen.

Players is vanaf 14 februari te zien op Netflix.

Serie: Let’s talk about Chu

Parttime vlogger Chu Ai (Chan Tzu-hsuan) gebruikt haar kanaal om openhartig over seks te praten. Maar in het echte leven vindt ze dat onderwerp erg lastig. Zo gaat ze door het leven met de mantra ‘make love, not fall in love’ en heeft ze een friends with benefits-verhouding met Ping-ke (Kai Ko), die deze houding ten opzichte van de liefde met haar deelt. Hoe goed werkt dit eigenlijk? Het is een serie uit Taiwan, dus ondertiteling aan.

Let’s talk about Chu is vanaf 2 februari te zien op Netflix.

Film: Mea Cupla

De verleidelijke kunstenaar Zyair Malloy (Trevante Rhodes) wordt ervan beschuldigd zijn vriendin te hebben vermoord. Om hem in de rechtszaal te verdedigen, neemt hij advocaat Mea Harper (Kelly Rowland) aan. Terwijl het bewijs zich opstapelt, begint zij steeds meer gevoelens voor hem te krijgen. Een thriller met een zéér sexy randje.

Mea Culpa is vanaf 23 februari te zien op Netflix.

Serie: Lover, Killer, Stalker

Misschien brengt het vooruitzicht van Valentijnsdag jou op ideeën en installeer je Hinge opnieuw. Pas daar wel mee op, want je weet nooit met wie je écht te maken hebt. In docu-serie Lover, Killer, Stalker vertelt Dave dat hij na een lange relatie zijn geluk beproefde via datingapps. Al snel leert hij alleenstaande moeders Liz en Cari kennen. Het drietal belandt in een liefdesdriehoek dat gevaarlijke vormen aanneemt. Aan de hand van interviews en reconstructies krijg je te zien hoe Dave’s bestaan in een regelrechte hel verandert.

Lover, Killer, Stalker is vanaf 9 februari te zien op Netflix.

Hier en in deze volgorde kijk je de geweldige ‘After’-films

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.