Julia Schaap
Julia Schaap Entertainment 13 dec 2023
Leestijd: 2 minuten

Hilary Duff is in verwachting en de reacties van fans zijn hilarisch

Gister kondigde Hilary Duff aan dat ze in verwachting is van haar vierde kindje via een foto op Instagram. De actrice uit de nostalgische Lizzy McGuire-serie kon rekenen op een hoop hartverwarmende reacties, maar er zaten ook wat hilarische comments van fans (en haar eigen man) tussen.

Wij zetten de leukste reacties op een rijtje.

Schattige aankondiging van Hilary Duff

Op Instagram verscheen gisteren een bijzondere foto op het account van Hilary Duff. Op de voorkant van een kerstkaart staat een foto van het gezin, waarin Hilary haar hand op haar buik heeft. Dit is al een kleine hint naar de zwangerschap. Op de tweede slider staat de achterkant van de kerstkaart. Hierop staan een aantal foto’s van haar drie kinderen met de tekst: “Buckle up Buttercups, we’re adding one more to this crazy bunch.” De tweede hint was overduidelijk: Hilary en haar man Matthew verwachten in 2024 een nieuw gezinslid.

Reacties op Instagram

Hilary Duff was voor velen van ons een jeugdidool, wat wel duidelijk werd in de reacties onder haar Instagram-post. Zo schrijft een fan “just 8 more to complete the pack”, waarin gelinkt wordt naar de “Cheaper by the Dozen” film waar Hilary een rol vervulde. Ook wordt Hilary vergeleken met Rihanna, die onlangs bekend maakte in verwachting te zijn. “You’re like Riri, we ask you for music and you give us Baby’s… We still love you.” Matthew Koma, de man van Hilary kan niet achter blijven in de reacties, zo schrijft hij: “The stalker from jail gonna be so mad.” Hierin refereert hij naar een stalker van Hilary in 2007.

Volle bak in Duff-Koma

Hilary had met haar ex Mike Comrie al een zoon Luca, die nu 11 is. Vervolgens verwelkomde ze haar eerste dochter in 2018 met Matthew Koma, genaamd Banks Violet. In 2021 beviel Hilary van haar tweede dochter, genaamd Mae James. Het is dus al volle bak, maar in 2024 zal er nog een familielid bijkomen.

Is Suki Waterhouse zwanger van Robert Pattinson?

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.